Μπαπέ: «Έκλαιγα όλη νύχτα, νόμιζα ότι δεν θα προλάβαινα...» (vid)

Μπαπέ: «Έκλαιγα όλη νύχτα, νόμιζα ότι δεν θα προλάβαινα...» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαπέ: «Έκλαιγα όλη νύχτα, νόμιζα ότι δεν θα προλάβαινα...» (vid)

bet365

Ο Κίλιαν Μπαπέ κατάφερε να παίξει τόσο ως αλλαγή απέναντι στην Αταλάντα, όσο και ως βασικός κόντρα στη Λειψία και να είναι πανέτοιμος για τον μεγάλο τελικό του Champions League, όμως, δεν έκρυψε τις πολύ άσχημες σκέψεις που έκανε μετά τον άσχημο τραυματισμό του στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας...

Λίγο καιρό προτού η Παρί πετάξει για τη Λισαβόνα και το Final-8 του φετινού Champions League, ο Κίλιαν Μπαπέ δεν ήταν καθόλου σίγουρος ότι θα μπορούσε να παίξει σε αυτό το πρωτόγνωρο και ιδιαίτερο μίνι τουρνουά που δημιουργήθηκε λόγω του κορονοϊού.

Ο πολύ άσχημος και σοβαρός τραυματισμός του στον αστράγαλο στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας κόντρα στην Σεντ - Ετιέν ήταν τέτοιος που τον έκανε να κλαίει και να φοβάται πως η σεζόν είχε τελειώσει για εκείνον προτού προλάβει να βοηθήσει την Παρί στην Πορτογαλία.

«Για να πω την αλήθεια εκείνο το βράδυ έκλαιγα συνέχεια και σκέφτηκα ότι όλα είχαν τελειώσει... Το επόμενο πρωί, όμως, σηκώθηκα και σκέφτηκα ότι έπρεπε να κάνω τα πάντα για να το ξεπεράσω και να αναρρώσω» είπε ο Γάλλος επιθετικός μετά την πρόκριση της Παρί στον τελικό.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα