Γκουαρδιόλα: Δέχεται 30 γκολ στα νοκ-άουτ μετά τη Μπαρτσελόνα!

Γκουαρδιόλα: Δέχεται 30 γκολ στα νοκ-άουτ μετά τη Μπαρτσελόνα!

Κώστας Ζάλιαρης
Γκουαρδιόλα: Δέχεται 30 γκολ στα νοκ-άουτ μετά τη Μπαρτσελόνα!

bet365

Οι αμυντικές επιδόσεις των Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι στα κρίσιμα ματς του κορυφαίου ευρωπαϊκού επιπέδου είναι κι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τη Μπαρτσελόνα δεν έχει κατακτήσει το Champions League... Έχουν ξεπεράσει τα 700 εκατομμύρια οι μεταγραφές που έχει κάνει από το 2016!

Ο Πεπ παραδέχθηκε δημόσια γι' ακόμα μια φορά πως έχουν δίκιο όσοι λένε ότι στους «μπλαουγκράνα» έκανε τόσες επιτυχίες επειδή είχε τους Μέσι, Τσάβι και Ινιέστα κι ένα ρόστερ που μπορούσε να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο σαρώνοντας τίτλους και κάνοντας τη Βαρκελώνη να καμαρώνει για τον σύλλογο.

Από την ημέρα που αποχώρησε και ανέλαβε αρχικά την Μπάγερν Μονάχου και τώρα τη Μάντσεστερ Σίτι, έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά. Κι αυτό το έκανε με τους Βαυαρούς, αφού στους «πολίτες» επεκτείνεται η κατάρα που τον θέλει να σταματάει μέχρι τους «8».

Οι αμυντικές επιδόσεις των ομάδων του Μονάχου και του Μάντσεστερ είναι τέτοιες που έχουν επιδείξει 30 γκολ παθητικό σε 13 νοκ-άουτ κόντρες την τελευταία 7ετία στο Champions League, κάτι που σημαίνει 2,3 τέρματα παθητικό ανά αγώνα!

Κι όταν είναι τέτοιοι οι αριθμοί στην εστία της ομάδας σου, δύσκολα μπορείς να πετύχεις κάτι στο ανώτατο επίπεδο ανταγωνισμού όπου τα λάθη δεν συγχωρούνται, όπως συμβαίνει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση...

Παράλληλα, το γεγονός πως κυνηγάει με τόση μανία την ευρωπαϊκή διάκριση ως κόουτς της Σίτι και έχει διαθέσει 762 εκατομμύρια για μεταγραφές, μόνο ως αποτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που βιώνει ...

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Στα ημιτελικά οι πιο ξεκούραστες ομάδες! (pic)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα