Νικολαΐδης: «Τι ευκαιρία έχασα στο καλύτερο ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ»! (vids)

Gazzetta team
Νικολαΐδης: «Τι ευκαιρία έχασα στο καλύτερο ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ»! (vids)

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην Cosmote TV για το μεγάλο 3-3 της ΑΕΚ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θυμήθηκε εκείνη τη μεγάλη βραδιά για την Ένωση, αλλά και την ευκαιρία που έχασε.

Ο Νικολαΐδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Blast from the Past» της Cosmote TV με παρουσιαστή τον Βασίλη Σαμπράκο. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έφερε ξανά στο μυαλό του εκείνο το παιχνίδι, το οποίο αποτελεί το καλύτερο ευρωπαϊκό ματς στην ιστορία της Ένωσης, ενώ θυμήθηκε και την σπουδαία ευκαιρία που είχε χάσει σε εκείνο το παιχνίδι.

«Ήταν το καλύτερο ματς της ΑΕΚ στην Ευρώπη και η μεγαλύτερη χαμένη δική μου ευκαιρία με την ΑΕΚ. Το ματς με τη Ρεάλ μου φέρνει δύο πράγματα. Τρομερή απόδοση η ΑΕΚ... τι έχασα! Οπότε είναι μαζί το πακέτο», ήταν η πρώτη ατάκα του Νικολαΐδη.

Για το πώς περίμενε τα ματς με τη Ρεάλ: «Τα ματς τα ευρωπαϊκά τα παίζαμε με μεγαλύτερη όρεξη. Άγχος δεν είχαμε. Όταν υπάρχει τόση διαφορά, δεν έχει τόσο άγχος να παίξεις με αυτή τη Ρεάλ. Νομίζω πως παίζοντας απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους μόνο θετικά θα μπορούσαμε να πάρουμε. Δεν σκεφτόμουν απέναντι σε ποιους έπαιζα. Μέσα στο ματς έβλεπα τον Ζιντάν ως τον μεγαλύτερο αντίπαλό μας».

Για τις φανέλες των Ζιντάν και Ραούλ και τη δημοπρασία για φιλανθρωπικούς λόγους: «Τις πήρα και τις δύο τις φανέλες. Του Ζιντάν μάλιστα την αγόρασα εγώ, ήταν για καλό σκοπό».

Για το πως ετοιμάστηκε η ΑΕΚ για αυτό το παιχνίδι: «Σε τέτοια ματς το θέμα είναι πως κρατάς την άμυνα. Μπορείς να φας 6-7 γκολ και να μην το καταλάβεις. Εμείς βγαίναμε επίσης μπροστά με θράσος. Δεν ήμασταν φοβισμένοι πίσω και να βγούμε δειλά μπροστά».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα