Champions League: Και η Φρανκφούρτη στο «κόλπο» για Final-8

Gazzetta team
Champions League: Και η Φρανκφούρτη στο «κόλπο» για Final-8

bet365

Μετά την Λισαβόνα και η Φρανκφούρτη εμφανίζεται ως υποψήφια για να φιλοξενήσει ένα (όλο και πιο πιθανό) Final-8 για το φετινό Champions League.

Στις 17 Ιουνίου, η UEFA θα αποφασίσει οριστικά στην Εκτελεστική Επιτροπή της, με ποιο φορμάτ θα ολοκληρωθούν οι φετινές διοργανώσεις του Champions League και του Europa League.

Η πιθανότητα να γίνει ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Κωνσταντινούπολη, όπως αρχικά είχε οριστεί, απομακρύνεται κάθε μέρα που περνάει, με την επιλογή ενός Final-8 σε μια συγκεκριμένη πόλη να φαντάζει ως η πιο πιθανή λύση.

Τις προηγούμενες ημέρες προέκυψε ως φαβορί η Λισαβόνα και το «Ντα Λουζ» της Μπενφίκα, με το «Ζοσέ Αλβαλάδ» της Σπόρτινγκ να υπάρχει ως... βοηθητικό και για παν ενδεχόμενο.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, προκύπτει ενδιαφέρον και από την Φρανκφούρτη να φιλοξενήσει το Final-8 με νοκ άουτ προημιτελικά και ημιτελικά, χωρίς μάλιστα να πρέπει όλα τα παιχνίδια να διεξαχθούν στην «Commerzbank Arena», το γήπεδο της Άιντραχτ.

Υπάρχουν, άλλωστε, αυτά των γειτονικών Μάιντς (43 χιλιόμετρα) και Χόφενχαϊμ (115), ενώ θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και αυτά των επίσης κοντινών Ντάρμσταντ (33) και Βέχεν Βισβάντεν (39), ομάδες δεύτερης κατηγορίας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα