Μουρίνιο: «Ποτέ δεν είχα τόση γκαντεμιά»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Ποτέ δεν είχα τόση γκαντεμιά»

bet365

Ο Στίβεν Μπεργκβάιν τίθεται ΚΑΙ αυτός νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν (!) και ο Ζοσέ Μουρίνιο σκέφτεται να κάνει… ευχέλαιο στην Τότεναμ.

Ο Χάρι Κέιν παλεύει για να προλάβει κάποια παιχνίδια της Τότεναμ, ο Χέουνγκ Μιν Σον είναι νοκ άουτ και ο Στίβεν Μπεργκβάιν τραυματίστηκε σοβαρά στον αριστερό αστράγαλο και, πιθανότατα, δεν θα ενισχύσει άλλο τα Σπιρούνια την φετινή σεζόν.

Η παροιμιώδης ατυχία της Τότεναμ δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ενόψει της ρεβάνς με την Λειψία το βράδυ της Τρίτης (10/03, 22:00), για την φάση των «16» του Champions League.

«Ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα τόση γκαντεμιά» είπε σχετικά ο Πορτογάλος προπονητής ο οποίος, παρ’ όλα αυτά, δεν χάνει το κουράγιο του, λέγοντας για την ρεβάνς με την Λειψία ότι «θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση και δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε».

Ο Μουρίνιο εμφανίστηκε αισιόδοξος και για την προσπάθεια που κάνει με την ομάδα του Λονδίνου, υποστηρίζοντας ότι «η Τότεναμ δεν θα γίνει η μοναδική μου ομάδα χωρίς τίτλους. Κατέκτησα τίτλους με όλες μου τις ομάδες και πιστεύω ότι θα το κάνω και με την Τότεναμ».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα