Κριστιάνο: «Θα αποκλείσουμε την Λυών»

Gazzetta team
Κριστιάνο: «Θα αποκλείσουμε την Λυών»

bet365

Αισιόδοξος σε βαθμό... βεβαιότητας ότι η Γιουβέντους θα ανατρέψει την ήττα με 1-0 από την Λυών εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως και η υπόλοιπη Γιουβέντους, έτσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε στα (πολύ) ρηχά στην ήττα των Μπιανκονέρι από την Λυών με 1-0, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την φάση των «16» του Champions League.

Σε συνέντευξή του στο ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο «Sky Sport», όμως, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος, σχεδόν πεπεισμένος, ότι η Γηραιά Κυρία θα καταφέρει στην ρεβάνς του Τορίνο (17/03) να ανατρέψει την εις βάρος της διαμορφωθείσα κατάσταση.

«Αυτό που έγινε στη Λυών μπορεί να συμβεί, είναι το ποδόσφαιρο και δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον αγώνα που κάναμε» παραδέχθηκε ο «CR7», προσθέτοντας ότι «πάντα είναι δύσκολα, αλλά έχουμε την ρεβάνς, έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα αλλάξουμε το αποτέλεσμα και θα προκριθούμε. Παίζουμε στο σπίτι μας, ελπίζω με τον κόσμο μας (σ.σ. λόγω της έξαρσης του κοροναϊού στην Ιταλία). Είμαι πολύ πεπεισμένος ότι θα προκριθούμε».

Ο Κριστιάνο, βεβαίως, ξεκαθάρισε ότι άμεση προτεραιότητα για την Γιουβέντους είναι οι αγώνες στο ιταλικό πρωτάθλημα, ξεκινώντας από το ντέρμπι κορυφής με την Ίντερ το βράδυ της Κυριακής (01/03, 21:45) στο άδειο από φιλάθλους «Juventus Stadium», λόγω του κοροναϊού.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα