Γκουαρδιόλα: «Είναι η Ρεάλ Μαδρίτης φίλε μου» (vid)

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα: «Είναι η Ρεάλ Μαδρίτης φίλε μου» (vid)

bet365

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν μετά το 2-1 μέσα στο Μπερναμπέου η ομάδα του είναι το φαβορί, ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν αφοπλιστικός λέγοντας «Είναι η Ρεάλ Μαδρίτης φίλε μου, τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Ο Καταλανός μίλησε στην κάμερα της Cosmote αναφέροντας μετά την μεγάλη νίκη της Σίτι επί της Ρεάλ στο Μπερναμπέου με 2-1:

Για το πλάνο: «Θέλαμε να κυκλοφορούμε πολύ την μπάλα, να τρέξουμε χωρίς την μπάλα, να αλλάξουμε πολλές πάσες μεταξύ μας και να μην αφήνουμε διαδρόμους στην Ρεάλ. Να περιορίσουμε τον Βινίσιους που είναι γρήγορος παίκτης και να κάνουμε πάσες, πάσες, πάσες».

Για την επιλογή του να αφήσει στον πάγκο τους Αγουέρο, Στέρλινγκ και Φερναντίνιο: «Και αυτοί που έπαιξαν σήμερα είναι καλοί παίκτες που εξυπηρετούσαν το σκοπό και το πλάνο που ήθελα για την Σίτι σήμερα. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν γιαυτό και έκανα την συγκεκριμένη επιλογή».

Για το αν έχει τελειώσει η πρόκριση: «Είναι η Ρεάλ Μαδρίτης φίλε μου. Η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια. Τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Για το αν είναι έτοιμος να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης: «Όσες στιγμές έχω ζήσει είναι στο παρελθόν. Κοιτάζω μπροστά, είμαστε χαρούμενοι, οι παίκτες μου είναι χαρούμενοι, ο κόσμος είναι χαρούμενος και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, η Ρεάλ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα