Λίαμ Γκάλαχερ: «Άντε γαμ@@@@ UEFA Mafia»!

Λίαμ Γκάλαχερ: «Άντε γαμ@@@@ UEFA Mafia»!

Gazzetta team
Λίαμ Γκάλαχερ: «Άντε γαμ@@@@ UEFA Mafia»!

bet365

Διαδικτυακή επίθεση του πρώτην τραγουδιστή των Oasis, Λίαμ Γκάλαχερ κατά της UEFA, με αφορμή την τιμωρία αποκλεισμού της αγαπημένης του Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες και κατέθεσε στο CAS την έφεση κατά της τιμωρίας διετούς αποκλεισμού που της επέβαλε η UEFA για παραβάσεις του Financial Fair Play.

Η ιστορική «καμπάνα» της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα εξόργισε έναν από τους πιο γνωστούς φίλους της Σίτι. Ο πρώην τραγουδιστής των Oasis, Λίαμ Γκάλαχερ, δεν δίστασε να τα βάλει διαδικτυακά με την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία για την απόφασή της.

«Άντε γαμ@@@@ UEFA Mafia» έγραψε ο Γκάλαχερ, λίγες ώρες πριν από την πρώτη κόντρα της ομάδας του με την Ρεάλ Μαδρίτης για την φάση των «16» του Champions League.

Δεν είναι πάντως, η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής τα βάζει με την UEFA, αφού την περασμένη εβδομάδα, σε ένα τιτίβισμα με τίτλο «Η ταξιαρχία των πουστ@@@@@», ανέφερε όσους θεωρεί πως πήραν μέρος στην λήψη της απόφασης, αναφέροντας τον πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, τον μη εκτελεστικό πρόεδρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Γκιλ, τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, το μέλος του ΔΣ της Ρεάλ Μαδρίτης, Χακόβο Μπελτράν και τον άλλοτε εκτελεστικό διευθυντή της Λίβερπουλ, Ρικ Πάρι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα