Μάντσεστερ Σίτι: Κατατέθηκε η προσφυγή στο CAS

Μάντσεστερ Σίτι: Κατατέθηκε η προσφυγή στο CAS

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Σίτι: Κατατέθηκε η προσφυγή στο CAS

bet365

Από το μεσημέρι της Τετάρτης η Μάντσεστερ Σίτι έχει προσφύγει επίσημα πλέον στο CAS ώστε να εναντιωθεί στην τιμωρία της UEFA για τον διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ρεάλ - Σίτι με Super Derby προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Το πιο σημαντικό που έχουμε και θέλουμε να πούμε είναι πως όλες οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Δεν είναι τίποτα αλήθεια. Οι οπαδοί μας μπορούν να είναι σίγουροι για δυο πράγματα. Το ένα είναι ότι οι κατηγορίες που μας προσάπτουν είναι ψευδείς. Το άλλο είναι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το αποδείξουμε. Νιώθουμε τη στήριξη του κόσμου μας και δεν θα τους απογοητεύσουμε. Ο ιδιοκτήτης δεν έχει βάλει χρήματα στο κλαμπ με παράτυπο τρόπο.

Είμαστε κερδοφόρος οργανισμός δεν έχουμε χρέη, οι λογαριασμοί μας έχουν ελεγχθεί πολλές φορές, όλα είναι πεντακάθαρα. Μακάρι όλα να τελειώσουν μέχρι το καλοκαίρι...». Αυτά ήταν τα προ ημερών λόγια του Φεράν Σοριάνο, εκτελεστικού διευθυντή της Σίτι και με βάση αυτά ο σύλλογος έκανε επίσημα την προσφυγή του στο CAS.

Οι «πολίτες» πλέον θα περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για την έκβαση της υπόθεσης έχοντας κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του και όσα πίστευαν ότι μπορούσαν να κάνουν και είναι αρκετά για να διαπιστωθεί ότι όλα έχουν γίνει βάσει κανονισμών...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα