Ρόμπερτσον: «Μετάνιωσα γι' αυτό που έκανα στον Μέσι...» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ρόμπερτσον: «Μετάνιωσα γι' αυτό που έκανα στον Μέσι...» (vid)

bet365

Ο Άντι Ρόμπερτσον παραδέχθηκε πως ήταν απαράδεκτη η ενέργειά του να σπρώξει τον Λιονέλ Μέσι τη στιγμή που εκείνος ήταν πεσμένος στο έδαφος, στον ιστορικό επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μπαρτσελόνα στο «Άνφιλντ».

Άρσεναλ - Έβερτον με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr. (21+)

Ο Σκωτσέζος αριστερός οπισθοφύλακας είχε κάνει επίδειξη... θράσους και επιβολής απέναντι στον Αργεντινό ηγέτη των «μπλαουγκράνα» τη νίκη που η ομάδα του Κλοπ έφτασε στο μαγικό 4-0 απέναντι στους Καταλανούς ανατρέποντας το 3-0 του πρώτου αγώνα για να περάσει στον τελικό της Μαδρίτης και να κατακτήσει το τρόπαιο απέναντι στην Τότεναμ.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου εκείνου του επαναληπτικού ημιτελικού, ο Μέσι έπεσε στο έδαφος και ο Ρόμπερτσον που τον κυνηγούσε, τον έσπρωξε στο κεφάλι σε μια αψυχολόγητη και ασεβή κίνηση...

Μιλώντας στη Daily Mail για εκείνο το περιστατικό, ο «Ρόμπο» δηλώνει:

««Όταν κοιτάζω πίσω στο παρελθόν δεν μετανιώνω για πράγματα γιατί θεωρώ πως όλα αυτά είναι εμπειρίες που διαμορφώνουν το ποιος είσαι και που έχεις φτάσει. Αυτό το περιστατικό όμως με τον Μέσι το έχω μετανιώσει. Το ξαναείδα μετά και ένιωσα άσχημα...

Δεν το είχα σκεφτεί, ήταν μια νύχτα που δεν σκεφτόσουν και απλά παρασυρόσουν από το κλίμα της αναμέτρησης... Θυμάμαι πως όλοι είχαμε αυτή τη νοοτροπία πως κανείς και τίποτα δεν θα έμπαινε εμπόδιο στην προσπάθειά μας να φτάσουμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό στον καλύτερο που έχει περάσει ποτέ από το άθλημα... Αυτό το μετανιώνω γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος...».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα