Δικηγόρο – killer προσέλαβε η Μάντσεστερ Σίτι!

Gazzetta team
Δικηγόρο – killer προσέλαβε η Μάντσεστερ Σίτι!

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι θα δίνει είκοσι χιλιάδες λίρες την ημέρα (!) στον Ντέιβιντ Πάνικ για να την εκπροσωπήσει στην μάχη που θα δώσει προκειμένου να γλιτώσει την τιμωρία αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν δραστικές λύσεις. Και η Μάντσεστερ Σίτι, μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της βαρύτατης τιμωρίας της από την UEFA με διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (και πρόστιμο τριάντα εκατομμυρίων ευρώ), φαίνεται ότι περνάει στην... αντεπίθεση.

Πως; Με την πρόσληψη ενός εκ των κορυφαίων δικηγόρων στην Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να την εκπροσωπήσει στην σκληρή δικαστική μάχη που θα δώσει για να αποφύγει, ή να περιορίσει έστω, την ιστορική «καμπάνα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror», οι Πολίτες προσέλαβαν τον Ντέιβιντ Πάνικ, η αμοιβή του οποίου μάλιστα θα φτάνει τις είκοσι χιλιάδες λίρες την ημέρα (περί τις 24 χιλιάδες ευρώ)! Ο λόγος; Πρόκειται για τον δικηγόρο που κατάφερε δύο φορές να μπλοκάρει το Brexit, εκπροσωπώντας την Τζίνα Μίλερ, στις νομικές διαμάχες με τους δύο Πρωθυπουργούς, Τερέζα Μέι και Μπόρις Τζόνσον.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα