Μάντσεστερ Σίτι - Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-0: Από τον πάγκο (vid)

Μάντσεστερ Σίτι - Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-0: Από τον πάγκο (vid)

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε μία ντουζίνα ευκαιρίες και έπρεπε να έρθουν από τον πάγκο οι Στέρλινγκ και Φόντεν για να φτάσει στη νίκη επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Το τελικό 2-0 μπορεί να μοιάζει φτωχό, όμως οι παίκτες της Γκουαρδιόλα σπατάλησαν ένα κάρο κλασικές ευκαιρίες, πριν έρθει ο Στέρλινγκ από τον πάγκο για να ανοίξει το δρόμο για τη νίκη και το δύο στα δύο.

Το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό ήταν μονοδιάστατο, με τους γηπεδούχους να πιέζουν και απλά να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Χρειάστηκε να περάσουν 14’ για να δούμε την πρώτη ευκαιρία με τον Γκουντογκάν, πριν το γήπεδο... γύρει στην εστία των φιλοξενούμενων. Αγουέρο, Νταβίντ Σίλβα και Μπερνάρντο έχασαν τεράστιες ευκαιρίες, πριν ο Γκουντογκάν δει την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στο 22’.

Στην επανάληψη είδαμε την ίδια εικόνα. Τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και να πιέζουν, με την είσοδο του Στέρλινγκ να αποδεικνύεται καταλυτική. Στο 66’, λοιπόν, από κοντά ύστερα από γύρισμα του Μαχρέζ έκανε το 1-0 και τα πάντα πήραν το δρόμο τους. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με αξιώσεις, έστω και αν το 1-0 ήταν εύθραυστο, με τον Φόντεν να μπαίνει ως αλλαγή και να σκοράρει για το τελικό 2-0 μέσα σε δευτερόλεπτα.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Μεντί, Οταμέντι, Φερναντίνιο, Κανσέλο, Ρόδρι, Γκουντογκάν, Ντ. Σίλβα (91’ Φόντεν), Μπ. Σίλβα (56’ Στέρλινγκ), Μαχρέζ, Αγουέρο (89’ Ζεσούς)

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Νέναντ Μπιέλιτσα): Λιβάκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Τεοφίλ-Κατρίν (76’ Γκαβράνοβιτς), Ντιλάβερ, Πέριτς, Λέοβατς, Μόρο, Αντέμι, Όλμο, Πέτκοβιτς (84’ Ατιεμουέν), Όρσιτς (62’ Γκόγιακ)

Η βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Σίτι 6 (5-0)
2. Ντινάμο Ζάγκρεμπι 3 (4-2)
3. Σαχτάρ 3 (2-4)
4. Αταλάντα 0 (1-6)
Επόμενη αγωνιστική (22/10)
Σαχτάρ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Μάντσεστερ Σίτι – Αταλάντα
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα