Μπεργκ: «Κακό το 4-0 από τον Ολυμπιακό, αλλά όλα είναι δυνατά»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Κακό το 4-0 από τον Ολυμπιακό, αλλά όλα είναι δυνατά»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ παραδέχθηκε πως η ανατροπή στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολη, αλλά η Κράσνονταρ θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει.

ΑΕΚ - Ξάνθη με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η Κράσνονταρ αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μάρκους Μπεργκ αναφέρθηκε και στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί μετά το βαρύ 4-0 για τη ρωσική ομάδα που την κάνει να ψάχνει ένα... θαύμα για την πρόκριση στους ομίλους.

«Ήταν μεγάλη αποτυχία για μας. Προσωπικά πάντα προσπαθώ να παίζω καλά. Είμαι νέος στην ομάδα και για μένα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Η ομάδα μας σταδιακά βρίσκει ρυθμό και γίνεται δυνατότερη. Αυτό το παιχνίδι στην Ελλάδα ήταν μία διακοπή ενός σερί καλών αγώνων για μας», σχολίασε ο Μπέργκ και πρόσθεσε:

«Το 4-0 είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, θα είναι πολύ δύσκολο να το ανατρέψαμε, στριμώξαμε τους εαυτούς μας στη γωνία, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά. Πρέπει να βγούμε και να παίξουμε καλά από το πρώτο λεπτό στη ρεβάνς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα