ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Σόλσκιερ: «Μοιάζουμε με ομάδα, θα μπούμε με αυτοπεποίθηση»

Σόλσκιερ: «Μοιάζουμε με ομάδα, θα μπούμε με αυτοπεποίθηση»

Σόλσκιερ: «Μοιάζουμε με ομάδα, θα μπούμε με αυτοπεποίθηση»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, μίλησε πριν τον αγώνα με την Παρί, την χαρακτήρισε απρόβλεπτη και τόνισε ότι «μοιάζουμε με ομάδα».

«Φυσικά και παίζουμε κόντρα σε top ομάδες στους επόμενους αγώνες, όμως συγκεντρωνόμαστε απλά στον αμέσως επόμενο» είπε ο Νορβηγός. «Δεν κοιτάζουμε τόσο μακριά γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας». Ο προπονητής των Κόκκινων Διαβόλων συνέχισε. «Οπαδοί και παίκτες δεν βλέπουν την ώρα για αγώνες σαν και αυτούς, αφού αυτές είναι ξεχωριστές βραδιές. Θέλω οι παίκτες μου να μπουν με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι».

Για την Παρί Σεν Ζερμέν και το ότι έχει πολύ σημαντικές απουσίες, όπως αυτές των Καβάνι και Νεϊμάρ, σχολίασε. «Κάθε ομάδα στην οποία λείπουν παίκτες επηρεάζεται από αυτό, όμως κάποιοι θα πάρουν ευκαιρίες. Αυτό τους κάνει περισσότερο απρόβλεπτους, όμως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κάποια πράγματα για το πως προετοιμάζουν τους αγώνες τους».

Ο 45χρονος πρόσθεσε. «Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα είναι ικανή να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο, όμως αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε μόνο την Παρί και το πως θα την αποκλείσουμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος αυτή τη στιγμή από την νοοτροπία των παικτών».