Μαν. Γιουνάιτεντ - Γιουβέντους 0-1

Μαν. Γιουνάιτεντ - Γιουβέντους 0-1

bet365

Στο «Θέατρο των ονείρων» η Γιουβέντους του Κριστιάνο επικράτησε 1-0 της Γιουνάιτεντ, έκανε τεράστιο βήμα πρωτιάς, ενώ η ομάδα του Μουρίνιο μπήκε σε... μπελάδες!

Ο Κριστιάνο επέστρεψε στο Ολντ Τράφορντ, οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ τον αποθέωσαν, αλλά ο Πορτογάλος φρόντισε να τους... πικράνει. Από δική του προσπάθεια ο Ντιμπάλα πέτυχε το γκολ της νίκης και η Γιουβέντους με το 3 στα 3 στον όμιλο έκανε τεράστιο βήμα πρωτιάς. Εφιάλτες για την ομάδα του Μουρίνιο, δεύτερο ματς χωρίς τρίποντο εντός έδρας και η πρόκριση στην επόμενη φάση θα έχει... αγκάθια! Απίθανες επεμβάσεις του Ντε Χέα, είχε δοκάρι ο Πογκμπά. Ηταν η 4η εντός έδρας ήττα στα 13 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, όσες είχε στα 81 προηγούμενα!

Πολύ δυνατό ξεκίνημα της Γιουβέντους στο ματς, εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι, πήρε τον έλεγχο του ματς, κλείδωσε τον άξονα της Γιουνάιτεντ και φάνηκε απειλητική. Ετσι, στο 17ο λεπτό ήρθε το γκολ για την «Κυρία». Ωραία προσπάθεια του Κριστιάνο, ο Ντιμπάλα... ολομόναχος διαμόρφωσε το 1-0. Ηταν το 5ο γκολ του Αργεντίνου στα τέσσερα τελευταία ματς του Champions League, όσα είχε στις προηγούμενες 24 συμμετοχές στη διοργάνωση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, κυκλοφορούσαν εξαιρετικά τη μπάλα και στο 24' είχαν νέα ευκαιρία για γκολ.

Αψογος συνδυασμός Κριστιάνο - Ντιμπάλα, αλλά ο Αργεντίνος νικήθηκε από τον Ντε Χέα. Ο Ισπανός ήταν εντυπωσιακός και στο 37' έδειξε την κλάση του με διπλή εξαιρετική επέμβαση σε φάουλ του Κριστιάνο κι έπειτα σε σκαστό του Ματουιντί! Στο 51' ο Ντε Χέα έκανε την επέμβαση της χρονιάς στο απίστευτο σουτ του Κριστιάνο! Η Γιουνάιτεντ έβγαλε δυναμική μετά το 65', προσπάθησε να σπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της αντιπάλου, αλλά ήταν... άτυχη, αφού στο 75' το σουτ του Πογκμπά βρήκε στο δοκάρι! Η πίεση συνεχίστηκε ως το τέλος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι πως ο Μουρίνιο δεν έκανε καμία αλλαγή στο ματς!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Γιάνγκ, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Σο, Πογκμπά, Μάτιτς, Ράσφορντ, Μάτα, Μαρσιάλ, Λουκάκου

Γιουβέντους (Μαξ Αλέγκρι): Σέζνι, Κανσέλο (87' Ντάγκλας Κόστα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κουαδράδο (81' Μπαρτσάλι), Μπεντακούρ, Πιάνιτς, Ματουϊντί, Ντιμπάλα (78' Μπερναντέσκι), Κριστιάνο Ρονάλντο

8ος Ομιλος (σε 3 ματς)

1. Γιουβέντους 9 (6-0)
2. Μαν. Γιουνάιτεντ 4 (3-1)
3. Βαλένθια 2 (1-3)
4. Γιουνγκ Μπόις 1 (1-7)

Επόμενη αγωνιστική (7/11)
Γιουβέντους - Μαν. Γιουνάιτεντ
Βαλένθια - Γιουνγκ Μπόις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα