Πέταξε για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ (pics & vids)

Πέταξε για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ (pics & vids)

Πέταξε για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ (pics & vids)

bet365

O ΠΑΟΚ πέταξε για την Ελβετία, όπου και θα κοιτάξει να υπερασπιστεί το 2-1 της Τούμπας κόντρα στη Βασιλεία και να περάσει στο γ' προκριματικό του Champions League. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Το 2-1 στην Τούμπα δίνει στον ΠΑΟΚ ένα μικρό προβάδισμα κόντρα στη Βασιλεία. Ο Λουτσέσκου κι οι παίκτες του ξέρουν πως θα έχουν δύσκολο έργο στο «Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ» αλλά είναι έτοιμοι για να πάρουν το εισιτήριο στο γ' προκριματικό γύρο.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Εφόσον συμβεί αυτό θυμίζουμε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Μόσχας.

Η αποστολή που πέταξε για την πρόκριση:

Ρέι, Πασχαλάκης, Γλύκος, Μάτος, Κίτσιου, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Χαρίσης, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Λάμπρου, Ζαμπά, Μυστακίδης, Πρίγιοβιτς».

O λόγος που ο Λουτσέσκου αποφάσισε να πάρει μαζί του 23 ποδοσφαιριστές έχει να κάνει με το ότι η ομάδα θα παραμείνει στη Βασιλεία, μετά το τέλος του αγώνα, και θα προπονηθεί το πρωί της Πέμπτης (2/8) επί ελβετικού εδάφους πριν μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα