Ετοιμος ο ΠΑΟΚ για τη «μάχη» με ένα ερωτηματικό (vid)

Ετοιμος ο ΠΑΟΚ για τη «μάχη» με ένα ερωτηματικό (vid)

Ετοιμος ο ΠΑΟΚ για τη «μάχη» με ένα ερωτηματικό (vid)

bet365

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρωί της Δευτέρας (23/7) την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Βασιλεία, με την ενδεκάδα να έχει «κλειδώσει» κατά τα 10/11 της.

Με μια προπόνηση, την ώρα που ο υδράργυρος «σκαρφάλωνε» στους 32 βαθμούς Κελσίου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για τον πρώτο… τελικό της νέας χρονιάς.

Απαντες στον ΠΑΟΚ βλέπουν τις αναμετρήσεις με τους δευτεραθλητές Ελβετίας ως «τελικούς» και ζουν για να κάνουν το επόμενο βήμα στο θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα τους φέρει στο δρόμο της Σπαρτάκ Μόσχας και θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία στους ομίλους του Europa League στο χειρότερο σενάριο του αποκλεισμού στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η απουσία του τραυματία Ντιέγκο Μπίσεσβαρ προκάλεσε μια μίνι αναταραχή, ωστόσο όπως είπε και ο Αντρέ Βιεϊρίνια στην συνέντευξη Τύπου, «θα μας λείψει ο Ντιέγκο, αλλά όποιος και να μπει να παίξει θα τα δώσει όλα για τη νίκη».

Το ποιος θα πάρει τη θέση του Ολλανδού μεσοεπιθετικού στο αριστερό άκρο της επίθεσης είναι το μοναδικό ερωτηματικό. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αν και σε πολλές από τις ασκήσεις τακτικής «φανελάκι βασικού» πήρε και ο Αμρ Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο να αποτελεί μια εναλλακτική λύση για τον Λουτσέσκου.

Οι υπόλοιποι δέκα έχουν «κλειδώσει» τη θέση τους στην ενδεκάδα: ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, μπροστά του η γνωστή τετράδα της άμυνας αποτελούμενη από τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Οι δύο εσωτερικοί μέσοι θα είναι ο Κάνιας και ο Μαουρίσιο, ενώ στο δεξιό άκρο της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Λημνιός, σε ρόλο δεκαριού ο Πέλκας και μοναδικός προωθημένος ο Πρίγιοβιτς.

Δείτε το βίντεο από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, μέσα από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στο YouTube.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα