Σκέψη για 11άδα με Φορτούνη «ψευδοεννιάρι» ο Λεμονής

Δημήτρης Τομαράς
Σκέψη για 11άδα με Φορτούνη «ψευδοεννιάρι» ο Λεμονής

bet365

Ο Τάκης Λεμονής έχει κάνει διάφορες δοκιμές πριν το Ολυμπιακός - Μπάρτσα και δείχνει να σκέφτεται σοβαρά τον Φορτούνη για «ψευδοεννιάρι» στο ματς.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Το είχε κάνει ξανά. Στο Καμπ Νόου με τον Οφόε «ψευδοεννιάρι» για το Μπάρτσα - Ολυμπιακός, το οποίο είχε δοκιμάσει πριν το κατεβάσει στο γήπεδο.

Εν μέσω των δοκιμών στον Ρέντη σκέφτεται το ίδιο τώρα αλλά με τον Φορτούνη σε αυτήν την θέση. Ως προς το βασικό σχήμα ο Προτό θα είναι ξανά βασικός με τετράδα άμυνας Ομάρ, Μποτία, Νικολάου και Κούτρη και τον Ένγκελς να διεκδικεί θέση. Για τον άξονα μία βασική σκέψη είναι με Ζιλέ, Ρομαό και Οφόε πίσω από τον Φορτούνη. Για τα άκρα θέσεις διεκδικούν οι Ανδρούτσος και Καρσελά και λιγότερο ο Πάρντο. Ο Τζούρτζεβιτς δεν φαίνεται πως θα είναι στο αρχικό πλάνο του Τάκη Λεμονή.

Για την Δευτέρα υπήρχε στο πλάνο και προβολή βίντεο, κάτι που θα γίνει και την Τρίτη ενώ τις τελικές του αποφάσεις για την 11άδα ο Λεμονής θα τις πάρει ανήμερα του ματς. Στην περίπτωση που ο έμπειρος κόουτς πάει στην εκδοχή με τον Σέρβο φορ τότε ο Φορτούνης θα είναι δεκάρι, οι Καρσελά και Ανδρούτσος εξτρέμ και στο κέντρο οι Ρομαό και Οτζίτζα Οφόε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα