Ολυμπιακός: Ο διαιτητής του τελικού του Champions League ορίστηκε στο ματς με την Πάφο!
Ο 40χρόνος Ρουμάνος, Ίστβαν Κόβατς θα σφυρίξει τη Τετάρτη (17/09) στο Καραϊσκάκης. Ο ελίτ διαιτητής του τελικού Champions League 2025 (Παρί Σεν Ζερμέν - Ίντερ 5-0), ορίστηκε από την UEFA για να παρευρεθεί στη πρεμιέρα των πρωταθλητών Ελλάδας.
O Ρουμάνος είναι γνώριμος στα μέρη μας, καθώς ήταν πρώτος διαιτητής στον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μαρσέιγ (1-0) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League 2023-2024.
Βοηθοί του Κόβατς θα είναι οι επίσης συμπατριώτες του Μιχάι Μαρίτσα και Φέρεντς Τουνιόγκι, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σάμπολτς Κόβατς. Στο VAR θα βρίσκεται ο Τσάταλιν Πόπα, ενώ βοηθός VAR ορίστηκε ο Μαρσέλ Μπιρσάν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
