Ίντερ - Μπαρτσελόνα: Πέναλτι του Κουμπαρσί μέσω VAR, 2-0 ο Τσαλχάνογλου (vid)
Η Ίντερ έφτασε ένα... ημίχρονο μακριά από τον τελικό του Μονάχου! Οι Νερατζούρι πήγαν στα αποδυτήρια του «Σαν Σίρο» στην ανάπαυλα του ημιτελικού του Champions League με την Μπαρτσελόνα με προβάδισμα δυο τερμάτων και συνολικό σκορ 5-3.
Στο 44ο λεπτό ο VAR κάλεσε τον διαιτητή Μαρτσίνιακ να εξετάσει μαρκάρισμα του Κουμπαρσί στον σκόρερ του πρώτου γκολ, Λαουτάρο Μαρτίνες και μετά το on-field review ο Πολωνός ρεφ έδωσε πέναλτι. Ο Τσαλχάνογλου ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0 για τους Μιλανέζους, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
