ΓεροΓιοβάισα: Τα κορυφαία προημιτελικά της δεκαετίας κορυφώνονται με πολλά γκολ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Phil Foden-Vinicius Junior

bet365

Η προημιτελική φάση του Champions League θα κορυφωθεί σε Μόναχο και Μάντσεστερ, με τον ΓεροΓιοβάισα να περιμένει με ανυπομονησία ακόμα δυο ματσάρες με πολλά γκολ και ανατροπές.

Η προημιτελική φάση του Champions League μας έχει αποζημιώσει για τα καλά για όλες τις... σούπες που είδαμε φέτος στη διοργάνωση. Και τι δεν έχουμε δει; Ματσάρες, ανατροπές και συνολικά 29 γκολ, με δυο αγώνες να απομένουν για να «κλειδώσει» η φετινή τετράδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Όσα έχουμε δει μας κάνουν να ανυπομονούμε για τις ρεβάνς σε Μόναχο και Μάντσεστερ που θα γίνουν απόψε στις 22:00.

Στο «Emirates» η Μπάγερν είχε προηγηθεί με ανατροπή, είχε ευκαιρίες να κάνει το 1-3, όμως η Άρσεναλ κατάφερε έστω να ισοφαρίσει σε 2-2. Το Champions League είναι ο απόλυτος στόχος των Βαυαρών για να μην μείνουν... άτιτλοι στην τρέχουσα σεζόν. Δεν θα είναι εύκολο, όμως έδειξαν και στο Λονδίνο πως μπορούν ακόμα και στη χειρότερη σεζόν τους να είναι ανταγωνιστικοί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Από την άλλη στο πίσω μέρος των παικτών του Αρτέτα υπάρχει και η σκέψη της Premier League. Είναι γνωστό πως οι Άγγλοι θεωρούν το πρωτάθλημα τους ανώτερο από οτιδήποτε. Θα εμπιστευτώ τους γηπεδούχους και επιλέγω τη νίκη της ομάδα του Τούχελ σε συνδυασμό με την επιλογή να σκοράρουν και οι δυο ομάδες σε απόδοση 4.60.

Την ίδια ώρα με τη μάχη της «Allianz Arena» θα έχουμε και έναν... πρόωρο τελικό στο «Etihad». Δεδομένα αυτά τα χρόνια οι αναμετρήσεις της Ρεάλ με τη Σίτι είναι το κορυφαίο ποδοσφαιρικό θέαμα που μπορεί να δει ένας φίλαθλος. Η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου ενάντια στην πιο «τρομακτική» ποδοσφαιρική μηχανή του κόσμου. Το είδαμε και στο 3-3 της Μαδρίτης. Θα αποφύγω να πάω σε επιλογή νικητή και σας προτείνω bet builder με Over 3.5 γκολ και anytime σκόρερ τους Φιλ Φόντεν και Βινίσιους σε απόδοση 8.50.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα