Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της Ένωσης για το Αντβέρπ – ΑΕΚ

Newsroom
ΑΕΚ

bet365

Με ανακοίνωσή της ΑΕΚ ενημερώνει πως τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Αντβέρπ για τα play-offs του Champions League θα τεθούν σε κυκλοφορία από την Κυριακή το πρωί.

Μετά την τεράστια πρόκριση με το 2-2 κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ στα play-offs του Champions League. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο Βέλγιο, με την Ένωση να ενημερώνει πως τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα τεθούν σε κυκλοφορία την Κυριακή το πρωί και θα κοστίζουν 30 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι από την Κυριακή 20/8 στις 10.00 οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προαγοράσουν από το aekfc.gr εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα Royal Antwerp – AEK (22/8 – 22:00). Η τιμή των εισιτηρίων είναι 30 ευρώ.

Όσοι φίλαθλοι ολοκληρώσουν την προαγορά τους θα λάβουν στο mail τους το σχετικό voucher και με την επίδειξή του θα παραλάβουν το αντίστοιχο εισιτήριό τους επί βελγικού εδάφους. Για τον τόπο και τον χρόνο παραλαβής θα ενημερωθούν μέσω νεότερης ανακοίνωσης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα