ΑΕΚ: Το «μαξιλαράκι» των πέντε εκατ. ευρώ και τα... επικείμενα!

ΑΕΚ: Το «μαξιλαράκι» των πέντε εκατ. ευρώ και τα... επικείμενα!

Νίκος Κικίδης
ΑΕΚ

bet365

Η πρόκριση της ΑΕΚ στα play-offs του Champions League σήμανε... μαξιλαράκι πέντε εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο μπορεί να πολλαπλασιαστεί με είσοδο στους ομίλους.

Μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην πολύπειρη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όμως με διπλό «χτύπημα» στις καθυστερήσεις του αγώνα η ΑΕΚ κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία (2-2) και μαζί την πρόκριση στα play-offs του Champions League.

Μια εξέλιξη που δεδομένα διατηρεί το όνειρο των ομίλων ζωντανό, αλλά ταυτόχρονα έχει πρακτικό αντίκτυπο και σε οικονομικό επίπεδο. Με την παρουσία της άλλωστε στα play-offs η Ένωση εξασφάλισε το... μίνιμουμ των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα λάβει σε περίπτωση αποκλεισμού στον επόμενο γύρο από την Αντβέρπ.

Εφόσον όμως οι κιτρινόμαυροι φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής και τους ομίλους, τότε το ποσό θα εκτοξευτεί στα 15.640.000 ευρώ που σε σύμπραξη με το Market Pool και τα Coefficient Bonus μπορούν να αγγίξουν τα 20 εκατομμύρια!

Από εκεί και πέρα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα εισπράττει για κάθε νίκη 2.800.000 ευρώ, ενώ για κάθε ισοπαλία 900.00 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα