Μπερνάρντ: «Δεν φοβηθήκαμε και δεν πάψαμε ποτέ να πιστεύουμε, δείξαμε χαρακτήρα και ικανότητα»

Μπερνάρντ: «Δεν φοβηθήκαμε και δεν πάψαμε ποτέ να πιστεύουμε στην πρόκριση, δείξαμε χαρακτήρα και ικανότητα»

bet365

Ο Μπερνάρντ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το φινάλε του αγώνα στην Μασσαλία και την επική πρόκριση του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως οι «πράσινοι» πήραν την πρόκριση αυτή γιατί δεν έπαψαν ποτέ να το πιστεύουν κι έδειξαν χαρακτήρα, χωρίς ταυτόχρονα να παραγνωρίζει την κακή εμφάνιση του πρώτου μέρους. Αποστολή στην Μασσαλία: Σωτήρης Μυκονίου

Ο Μπερνάρντ παραχώρησε δηλώσεις μετά την τεράστια πρόκριση που πήρε ο Παναθηναϊκός στο «Βελοντρόμ» κόντρα στην Μαρσέιγ και δεν έκρυψε την χαρά του για την μεγάλη αυτή επιτυχία που πέτυχε εκείνος και οι συμπαίκτες του. Φυσικά δεν παρέλειψε να σημειώσει πως η δουλειά τους δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού ακολοθούν τα παιχνίδια με την Μπράγκα.

Αναφορικά με το παιχνίδι ο Βραζιλιάνος επιθετικός χαφ τόνισε πως η πρόκριση δεν επισκίασε τα κακώς κείμενα της ομάδας στο πρώτο μέρος του αγώνα τονίζοντας πως πρέπει οι «πράσινοι» να βελτιώσουν κάποια πράγματα στο παιχνίδι και να μην επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν στην Μασσαλία.

Επεσήμανε πως η ομάδα δεν έχασε ποτέ την πίστη της στην πρόκριση, ακόμα και με το σκορ στο 2-0. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα βγήκε με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις ικανότητές, κράτησε την μπάλα στα πόδια της και έδειξε τον χαρακτήρα και την ποιότητά της και γι' αυτό στο τέλος κατόρθωσε να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπερνάρντ:

Για την μεγάλη πρόκριση:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παρά το 1-0 της Λεωφόρου. Ξέραμε από την αρχή ότι έπρεπε να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε, να περάσουμε και αυτό το εμπόδιο. Βεβαίως τώρα ακολουθεί η Μπράγκα και θα έλεγα ότι είναι ο τρίτος τελικός ενώ δεν έχουμε καλά - καλά ξεκινήσει ακόμα τη σεζόν (σ.σ γέλια).»

Για το πως αισθάνονται:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, όλοι στην ομάδα, αλλά ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Ερχονται και τα παιχνίδια με την Μπράγκα. Να ξέρετε ότι είναι εν γνώσει μας ότι πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και στον επόμενο αγώνα πρέπει να κάνουμε καλύτερα πράγματα απ' ότι κάναμε στη Μασσαλία. Βέβαια αυτό που μετράει είναι ότι στο τέλος καταφέραμε να προκριθούμε».

Για το αν πίστευαν στο 2-0 ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση:

«Φυσικά και το πιστεύαμε ακόμα και όταν η Μαρσέιγ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Δε χάσαμε την πίστη μας ποτέ. Ξέραμε ότι με ένα γκολ θα αλλάξουμε και πάλι τα δεδομένα και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν φοβηθήκαμε. Την θέλαμε πολύ αυτή την πρόκριση».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος:

«Στο δεύτερο παίξαμε με εμπιστοσύνη, με αυτοπεποίθηση, είχαμε την μπάλα στα πόδια μας. Ήμασταν σίγουροι ότι θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που είχαμε για να πάρουμε αυτή την πρόκριση. Δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε την ικανότητά μας και την ποιότητά μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα