ΑΕΚ: Δεν πρόλαβε ο Γκατσίνοβιτς, μέσα Βίντα και Αραούχο για Ζάγκρεμπ

ΑΕΚ: Δεν πρόλαβε ο Γκατσίνοβιτς, μέσα Βίντα και Αραούχο για Ζάγκρεμπ

Δημήτρης Βέργος
Βίντα, Αραούχο και Γκατσίνοβιτς

bet365

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το ματς με την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ. Κανονικά θα ταξιδέψει ο Ντομαγκόι Βίντα, μέσα και ο Σέρχιο Αραούχο.

Στη σκιά του πένθους από τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το κλίμα να είναι βαρύ, η ΑΕΚ πρέπει να βρει το θάρρος και την αποφασιστικότητα και να πετάξει τη Δευτέρα το πρωί για το Ζάγκρεμπ ενόψει του πρώτου αγώνα με την Ντινάμο στο «Μάξιμιρ» το βράδυ της Τρίτης (15/8, 21:00). Στο κομμάτι ψυχολογία άλλωστε έριξε το βάρος όλες αυτές τις μέρες και ο Ματίας Αλμέιδα καθώς το τραγικό γεγονός της επιδρομής των χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει επηρεάσει τους πάντες και έχει συγκλονίσει...

Η ΑΕΚ μετά την πρωινή προπόνηση της Κυριακής στα Σπάτα ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει τη Δευτέρα για το Ζάγκρεμπ με τον Γκατσίνοβιτς να μην προλαβαίνει τελικά. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός λόγω ενοχλήσεων είχε μείνει την τελευταία στιγμή εκτός από το ματς της OPAP Arena που δεν έγινε ποτέ και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έκανε προσπάθεια αλλά κρίθηκε ανέτοιμος και τελικά δεν ταξιδεύει.

Αντίθετα κανονικά βρίσκεται στην αποστολή ο Βίντα, ο οποίος πλέον έχει συμπληρώσει ικανό αριθμό προπονήσεων μετά το τράβηγμα που είχε υποστεί, ενώ μέσα βρίσκεται και το όνομα του Αραούχο, ο οποίος προπονείται εδώ και μια εβδομάδα πλέον με την υπόλοιπη ομάδα και αποτέλεσε την αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα στη θέση του Ζίνι. Ο Πόνσε φυσικά δεν μπορεί να υπολογίζεται καθώς δεν είχε προστεθεί στη λίστα.

Ο Αλμέιδα δεν αναμένεται να έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις στα πλάνα του. Ο Στάνκοβιτς έχει προβάδισμα για την εστία, ο Βίντα αν είναι έτοιμος να ξεκινήσει θα βρεθεί στο πλάι του Μουκουντί (αλλιώς υπάρχει ο Μήτογλου ως επιλογή), με τους Ρότα και Χατζισαφί στα δύο άκρα της άμυνας. Οι Γιόνσον και Σιμάνσκι θα αποτελούν το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Πινέδα αριστερά, τον Ελίασον ή τον Άμραμπατ δεξιά και τον Τσούμπερ πίσω από τον προωθημένο Λιβάι Γκαρσία.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Μαχαίρας, Πισάρο.

Ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με έναν παίκτη της ΑΕΚ θα μιλήσουν στις 19:30 της Δευτέρας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ μισή ώρα αργότερα στις 20:00 θα λάβει χώρα η προπόνηση της ΑΕΚ στο «Μάξιμιρ».

Η αποστολή της ΑΕΚ για Ζάγκρεμπ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα