Παναθηναϊκός: Το «παρελθόν» του με ουκρανικές ομάδες (vids)

Παναθηναϊκός: Το «παρελθόν» του με ουκρανικές ομάδες (vids)

Newsroom
..

bet365

Παναθηναϊκός και Ντνίπρο θα συγκρουστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ενώ το «τριφύλλι» έπαιξε παλαιότερα με Ντιναμό Κιέβου και Ζαπορίζια.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Ντνίπρο, καθώς το club από την Ουκρανία βρέθηκε στον δρόμο του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο παρελθόν το «τριφύλλι» έχει παίξει με δύο ομάδες από τη συγκεκριμένη χώρα και αρχικά τη σεζόν 1998/99 όταν και κοντραρίστηκε με την Ντιναμό Κιέβου σε όμιλο της ίδιας διοργάνωσης, όπου επικράτησε 2-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια (Μίκλαντ, Λυμπερόπουλος) και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στο Ολιμπίνσκι (το γκολ του σημείωσε ο Λυμπερόπουλος).

Την επόμενη φορά που το «τριφύλλι» βρέθηκε αντιμέτωπο με σύλλογο της Ουκρανίας ήταν το καλοκαίρι του 2006, όταν και κοντραρίστηκε με την Ζαπορίζια για τον πρώτο γύρο του τότε Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Το εν Ελλάδι παιχνίδι που έγινε στην Πάτρα δεν ανέδειξε νικητή και έληξε ισόπαλο 1-1 (Σαλπιγγίδης) κάτι που οδήγησε στην έξοδο τον Χανς Μπάκε, όμως στη ρεβάνς ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1-0 χάρις σε γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Η Ντίπρο από την πλευρά της δεν έχει παίξει ποτέ με ομάδα της πατρίδας μας, με τη σημερινή της μορφή/υπόσταση .

Παναθηναϊκός VS Ουκρανικές ομάδες

Αγώνες: 4
Νίκες: 2
Ισοπαλίες: 1
Ηττες: 1
Γκολ: 5-4

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα