Κλήρωση Παναθηναϊκού: Πότε θα γίνει και πού θα τη δείτε

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλουν νίκη στον δεύτερο προκριματικό του Champions League

bet365

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στα προκριματικά του Champions League μετά από οκτώ χρόνια και ετοιμάζεται να μάθει τον αντίπαλό του στον β' γύρο μεταξύ Ντνίπρο και Γκενκ. Δείτε πότε και πού θα παρακολουθήσετε την κλήρωση.

Έτοιμος να μάθει τον πρώτο φετινό του ευρωπαϊκό αντίπαλο είναι ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς χάρη στη 2η θέση στο πρωτάθλημα εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, εκεί που επιστρέφει έπειτα από τη σεζόν 2015-16 και περιμένει, πλέον, να μάθει ποια εκ των Ντνίπρο ή Γκενκ θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον β' γύρο (25-26, ρεβάνς 1-2 Αυγούστου).

Άμεσο ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα της κλήρωσης έχει και ο Ολυμπιακός, αφού ο αντίπαλός του στο Europa League θα προκύψει από το ζευγάρι που δεν θα περιλαμβάνει το Τριφύλλι (Ντνίπρο ή Γκενκ κόντρα στην ελβετική Σερβέτ).

Παναθηναϊκός: Πότε και πού θα δείτε την κλήρωση

Η κλήρωση στη Νιόν είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στη μία το μεσημέρι ώρα Ελλάδος (13:00) και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από το Live του Gazzetta που θα αρχίσει λίγη ώρα νωρίτερα. Η κλήρωση του β' γύρου δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα