Παναθηναϊκός: Η Ντνίπρο πιθανή αντίπαλός του

Παναθηναϊκός: Η Ντνίπρο πιθανή αντίπαλός του

Newsroom
dnipro

bet365

Η Ντνίπρο σκόραρε στο 74' κόντρα στην Κρίβμπας και αυτό το γκολ την έστειλε στη 2η θέση του Ουκρανικού πρωταθλήματος και ταυτόχρονα την έφερε ως μία από τις δύο πιθανές αντιπάλους του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Φινάλε γκραν γκινιόλ είχαμε πριν από λίγο στο ουκρανικό πρωτάθλημα, η εξέλιξη του οποίου ενδιαφέρει άμεσα τον Παναθηναϊκό αφού η ομάδα που τερμάτισε στη 2η θέση θα είναι και πιθανή αντίπαλος του «τριφυλλιού» στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Πιο σωστά η μία από τις δύο, ενώ η έτερη θα προκύψει επίσης σήμερα (6/4) οπότε ολοκληρώνεται και η βελγική λίγκα (περίπου στις 9 το βράδυ).

Πλέον 50% πιθανότητες να βρεθεί στο δρόμο των «πράσινων» είχε η Ντνίπρο, η οποία μαζί με τη Ζόρια διεκδικούσε το σχετικό «εισιτήριο». Η έναρξη της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της βρήκε αμφότερες με 64 πόνους εκατέρωθεν, ενώ εκείνη που «είχε» τη μεταξύ τους ισοβαθμία υποδέχθηκε την Κρίβμπας και η Ζόρια φιλοξενήθηκε από τη Μινάι.

Η «αντίζηλός» της πέρασε εύκολα μεσημέρι αφού στην ανάπαυλα ήταν ήδη 2-0 μπροστά και τελικά επικράτησε με 3-0, η Ντνίπρο ωστόσο παρέμενε «κολλημένη» στο 0-0. Ολα όμως άλλαξαν στο 73' οπότε ο Μπλάνκο άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της, το 1-0 παρέμεινε και αυτόματα ενδέχεται πλέον να τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό στονδρόμο προς τα... αστέρια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα