Δες μαζί μας το Μάντσεστερ Σίτι-Ίντερ και κέρδισε πλούσια δώρα!

Newsroom
...
Tα Gazzetta Nights επιστρέφουν με αφορμή τον μεγάλο τελικό του Champions League. Μπες στον διαγωνισμό για να κερδίσεις μια διπλή πρόσκληση ώστε να παρακολουθήσεις σε έναν ειδικό χώρο τον αγώνα, με πολλές εκπλήξεις.

Η ώρα που κάθε ποδοσφαιρόφιλος περιμένει από την αρχή της σεζόν, έφτασε. Το Σάββατο, 10/6, το Κεμάλ Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης φιλοξενεί το μεγάλο τελικό του Champions League, στον οποίο Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με φόντο μια θέση στο πάνθεον των πρωταθλητών Ευρώπης.

Με αφορμή, λοιπόν, τον τελικό της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη, το Gazzetta διοργανώνει ένα ακόμα ξεχωριστό Gazzetta Night στο αίθριο του House 124, ένος exclusive χώρου, ειδικά διαμορφωμένου για να απολαύσουμε τον 68ο τελικό του Champions League.

Στo House 124, Αγίας Παρασκευής 124 στο Χαλάνδρι, το Σάββατο (10/6) στις 22:00, μια γιγαντοοθόνη, άνετα καθίσματα, δημοσιογράφοι του Gazzetta και special guests θα σας περιμένουν για να περάσετε τρεις ώρες με πολύ ποδόσφαιρο, φαγητό και ποτό.

Σε όλα τα παραπάνω, προσθέστε προβλέψεις για την εξέλιξη του αγώνα παρέα με τη Novibet, τον μεγάλο χορηγό του event, και λαχταριστά burgers με sauce Hellmann's και κρέατα Μεγγούλης, καλοψημένα σε ψησταριές Broil King.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσετε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις, μπαίνετε στο Instagram του Gazzetta και ακολουθείται τα βήματα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα