Ρούνεϊ: «Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα νικήσει απλά τη Ρεάλ, θα τη... διαλύσει»

Ρούνεϊ: «Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα νικήσει απλά τη Ρεάλ, θα τη... διαλύσει»

bet365

Λίγες μέρες πριν τον πολυαναμενόμενο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γουέιν Ρούνεϊ έκανε τη δική του πρόβλεψη με αξιοσημείωτη σιγουριά.

Τι κι αν για καιρό, ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έμαθε να μισεί τη συμπολίτισσα Σίτι; Ο Γουέιν Ρούνεϊ, όσο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μετρά αντίστροφα για τον ημιτελικό του Champions League μεταξύ των Πολιτών και της Ρεάλ Μαδρίτης (09/05), υποκλίθηκε στην ομάδα του Γκουαρδιόλα και δείχνοντας ιδιαίτερα σίγουρος προέβλεψε πως θα προσπεράσει με ευκολία των εμπόδιο των Μερένγκες.

«Η Μάντεστερ Σίτι δεν θα νικήσει απλά τη Ρεάλ στον ημιτελικό, θα τη... διαλύσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος Άγγλος.

«Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν υπάρχει κάποια ομάδα καλύτερη στο να διαψεύδει όσους δεν την πιστεύουν από τη Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι, ειδικά στο Champions League. Απλά πιστεύω πως η Σίτι είναι υπερβολικά καλή, σε ένα άλλο επίπεδο», προσέθεσε στη συνέχεια.

«Από την αρχή της σεζόν, πίστευα πως αυτή τη φορά ο Γκουαρδιόλα θα τα καταφέρει στην Ευρώπη με τη Σίτι και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα η ομάδα έχει ενισχύσει την πίστη μου. Πέρυσι, η Ρεάλ πήρε την πρόκριση αλλά φέτος οι δυναμικές είναι διαφορετικές», ανέφερε κλείνοντας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα