Κομάν: «Ο Τούχελ μου είπε "έχασα εξαιτίας σου έναν τελικό, τώρα πρέπει να πάρουμε μαζί το Champions League"»

Newsroom
Κομάν: «Ο Τούχελ μου είπε "έχασα εξαιτίας σου έναν τελικό, τώρα πρέπει να πάρουμε μαζί το Champions League"»

bet365

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, είτε αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου είτε της Γαλλίας, και σε συνέντευξή του στους «Times» αποκάλυψε τα πρώτα λόγια του Τούχελ στην συνάντησή τους στους Βαυαρούς.

Ο Κομάν δύσκολα μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για την προημιτελική συνάντηση της Μπάγερν Μονάχου με τη Μάντσεστερ Σίτι την Τρίτη (11/04) στο Champions League. «Μου αρέσει να νιώθω την καρδιά μου να χτυπάει, να πηγαίνει 150 παλμούς, το παιχνίδι είναι πολύ θορυβώδες, το επίπεδο είναι υψηλό και κάθε λάθος μπορεί να γίνει γκολ» λέει σε εκτενή συνέντευξη που παραχώρησε στους «Times». «Αυτό είναι που μου δίνει ενέργεια και με βοηθάει να ξυπνάω κάθε μέρα, ακόμα και όταν πονάς ή κάνει κρύο. Να δίνω το 100 τοις εκατό», πρόσθεσε.

Στα 26 του χρόνια ο Γάλλος διεθνής έχει ήδη πετύχει τόσα πολλά, διατηρώντας το αξιοσημείωτο ρεκόρ κατάκτησης ενός τίτλου σε κάθε μία από τις δέκα σεζόν της καριέρας του. Κατέκτησε τη Ligue 1 με την ομάδα της γενέτειράς του, την Παρί Σεν Ζερμέν, δύο φορές, τη Serie A με τη Γιουβέντους και τώρα την Μπουντεσλίγκα επτά φορές την κούπα με την Μπάγερν, τρεις από αυτές επί Πεπ Γκουαρδιόλα. Εκτός από τα προαναφερθέντα ο Γάλλος έβαλε το νικητήριο γκολ για την Μπάγερν στον τελικό του Champions League το 2020 στη Λισαβόνα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν του... Τόμας Τούχελ, τώρα προπονητή του στην Μπάγερν.

Μιλώντας για εκείνο το παιχνίδι αναφέρει: «Ήμουν τόσο χαρούμενος. Δεν σκεφτόμουν ότι έπαιζα εναντίον της Παρί, της ομάδας των παιδικών μου χρόνων, Θεέ μου, σκεφτόμουν απλά ότι είμαι παίκτης της Μπάγερν, δεν έχω κερδίσει ποτέ το Champions League και ότι αυτή ήταν μια μέρα που έπρεπε να το κάνουμε να συμβεί. Τα καταφέραμε και ήμουν τόσο χαρούμενος». Και στη συνέχεια αποκαλύπτει τον διάλογο με τον Τόμας Τούχελ, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν εκ νέου, αυτή τη φορά σε κοινά αποδυτήρια, αυτά των Βαυαρών.

«Όταν τον είδα [τον Τούχελ] για πρώτη φορά, όταν επέστρεψα από την εθνική ομάδα, μου το ανέφερε [το νικητήριο γκολ του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην PSG], μου έδωσε ένα μικρό χαστούκι και είπε: "Έχασα τον τελικό του Champions League, αυτό είναι αλήθεια, τώρα πρέπει να πάρουμε ένα μαζί". Αυτό είναι ωραίο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όλα μπορούν να συμβούν και θα ήταν καταπληκτικό αν καταφέρναμε να κερδίσουμε το Champions League μαζί»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα