Νάπολι - Άιντραχτ: «Έκαψαν» την πόλη Γερμανοί και Ιταλοί οπαδοί (vids)

napoli-eintracht-hools
Εκατοντάδες οπαδοί της Άιντραχτ ταξίδεψαν στην Νάπολη, προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια στην πόλη και είχαν συμπλοκές τόσο με τους ultras των Παρτενοπέι όσο και με την αστυνομία.

Σε... πεδίο μάχης μετατράπηκε η Νάπολη την ημέρα του αγώνα των Παρτενοπέι με την Άιντραχτ για τους «16» του Champions League. Παρά την απαγόρευση τoυ Υπουργείου εξωτερικών της Ιταλίας εκατοντάδες υποστηρικτές των Αετών ακολούθησαν την ομάδα τους και τα λεωφορεία που τους μετέφεραν το βράδυ της Τρίτης (14/3) δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς της Νάπολι, με τους Γερμανούς να προκαλούν την ημέρα του αγώνα εκτεταμένα σοβαρά επεισόδια.

Γερμανοί και Ιταλοί χούλιγκαν είχαν συμπλοκές τόσο μεταξύ τους όσο και με την αστυνομία, ενώ έκαψαν μαγαζιά, oχήματα και κάδους. Οι οπαδοί των Αετών είχαν... υποστήριξη από οπαδούς της Αταλάντα, ενώ οι φίλοι της Νάπολι είχαν στο πλευρό τους ultras του Ερυθρού Αστέρα.

Οι Αρχές το βράδυ της Τετάρτης (15/3) είχαν βάλει στόχο να απομακρύνουν το συντομότερο δυνατό τους υποστηρικτές των Αετών από την πόλη. Οι οπαδοί των Ναπολιτάνων προσπάθησαν να επιτεθούν στο ξενοδοχείο των φίλων της Άιντραχτ, το οποίο άμεσα περικυκλώθηκε από δυνάμεις της αστυνομίας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα