Ρεάλ: Χωρίς Κρόος στο βασικό σχήμα, στην ενδεκάδα Ροντρίγκο και Καμαβινγκά

Newsroom
Ρεάλ: Χωρίς Κρόος στο βασικό σχήμα, στην ενδεκάδα Ροντρίγκο και Καμαβινγκά

bet365

Γνωστή έγινε η αρχική ενδεκάδα της Ρεάλ απέναντι στη Λίβερπουλ, με τον Κάρλο Αντσελότι να δίνει φανέλα βασικού στους Καμαβινγκά και Ροντρίγκο.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την πρώτη τιτανομαχία μεταξύ Λίβερπουλ και Ρεάλ, με τους Reds αρχικά να φιλοξενούν τους Ισπανούς στο «Ανφιλντ». Λίγες ώρες πριν τη σέντρα η Ρεάλ έδωσε στη δημοσιότητα την αρχική ενδεκάδα, με τις εκπλήξεις να λείπουν.

Αν και τελικά πρόλαβε να μπει τελευταία στιγμή αποστολή, ο Τόνι Κρόος δεν θα ξεκινήσει κόντρα στη Λίβερπουλ, με τον Κάρλο Αντσελότι να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους Καμαβινγκά, Βαλβέρδε και Μόντριτς για τη μεσαία γραμμή.

Στην επίθεση επιστρέφει ο Καρίμ Μπενζεμά μετά την απουσία του κόντρα στην Οσασούνα, με τους Βραζιλιάνους Βινίσιους και Ροντρίγκο να τον συμπληρώνουν από τα άκρα.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Μόντριτς, Ροντρίγκο, Βινίσιους, Μπενζεμά

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα