Champions League: Κάνε την κλήρωση των «16»

Newsroom
Champions League: Κάνε την κλήρωση των «16»

bet365

Οι όμιλοι του Champions League ολοκληρώθηκαν και ήρθε η ώρα για την κλήρωση της φάσης των «16» (13:00, Cosmotesport1HD), την οποία μπορείτε να κάνετε και εσείς στο Gazzetta, πριν μάθουμε τα οκτώ ζευγάρια στη Νιόν.

Η τελική ευθεία του φετινού Champions League απλώνεται μπροστά μας μετά και το πέρας της φάσης των ομίλων. Αρχής γενομένης από την κλήρωση για τους «16», που διεξάγεται στη Νιόν το μεσημέρι της Δευτέρας (13:00, Cosmotesport1HD, Live Gazzetta).

Οι πρώτες διασταυρώσεις με προορισμό τον τελικό της Κωνσταντινούπολης θα προκύψουν αναμένονται πολύ δυνατές και σε αυτό βοηθά το ότι οι Λίβερπουλ, Ίντερ, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπορούσια Ντόρτμουντ τερμάτισαν δεύτερες στους ομίλους τους. Γεγονός στο οποίο αν συνυπολογιστεί ο παράγοντας του αποκλεισμού διασταύρωσης ομάδων από την ίδια χώρα, δημιουργούν αυξημένες πιθανότητες για τουλάχιστον δύο ζευγάρια-«φωτιά».

Πριν, λοιπόν, η κληρωτίδα αποκαλύψει τα οκτώ ζευγάρια, μπορείτε να κάνετε τη δική σας κλήρωση και να δείτε στο τέλος πόσο κοντά έπεσε η πρόβλεψη του αλγόριθμου στα πραγματικά αποτελέσματα.

chaleague

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα