Άιντραχτ - Μαρσέιγ 2-1: Οι Αετοί έμειναν ζωντανοί και πάνε στη Λισαβόνα για την πρόκριση

Βασίλης Μπαλατσός
Άιντραχτ - Μαρσέιγ 2-1: Οι Αετοί έμειναν ζωντανοί και πάνε στη Λισαβόνα για την πρόκριση

bet365

Η Άιντραχτ νίκησε τη Μαρσέιγ στη Φραγκφούρτη με 2-1 και έπιασε τη Σπόρτινγκ στους 7 βαθμούς, έναν περισσότερο από τους Μασσαλούς. Στη Λισαβόνα θα κριθεί η πρόκριση.

Η Άιντραχτ είναι εδώ! Οι Αετοί πήραν μεγάλη νίκη στη Φρανκφούρτη κόντρα στη Μαρσέιγ με 2-1, έπιασαν τη δεύτερη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στους 7 βαθμούς και προσπέρασαν για ένα βαθμό τους Μαρσεγέζους του Ιγκόρ Τούντορ. Η κάτοχος του Europa League θα μονομαχήσει την τελευταία αγωνιστική με τα Λιοντάρια στην Πορτογαλία και θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στους «16» του Champions League.

Οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό, όταν μετά από εξαιρετικό συνδυασμό ο Καμάντα άνοιξε το σκορ με πλασέ. Στο 19' ο Λεντς είχε τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσει το προβάδισμα των γηπεδούχων όταν βγήκε τετ α τετ και τον νίκησε ο Λόπεθ.

Οι Μασσαλοί ισοφάρισαν στην πρώτη τους κλασική ευκαιρία. Στο 22' ο Μπεμπά έβγαλε τη σέντρα και ο Γκεντουζί με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1. Η Άιντραχτ πήρε εκ νέου προβάδισμα μετά από πέντε λεπτά, όταν ο Γκέτσε «σέρβιρε» τη μπάλα στον Μουανί, ο οποίος εκτέλεσε για το 2-1. Η Μαρσέιγ πίεσε για την ισοφάριση, είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 77' με τον Ταβάρες αλλά οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα τους μέχρι τέλους.

Άιντραχτ: Τραπ, Εντικά, Σμόλτσιτς, Λεντς (45’Πελεγκρίνι), Καμάντα, Γιάκιτς, Σο, Κολό Μουανι (79’Μπορέ), Γκέτσε, Εμπιμπέ (79’Αλιμπού), Λίντστρεμ (69’Ρόντε).

Μαρσέιγ: Πάου Λόπεθ, Ζιγκό (60’Κολάσινατς), Μπαλέρντι, Κλος (86’Σουάρες), Ρονζιέ, Εμπεμπά, Γκεντουζί (60’Ιντέρ), Βερετού, Ταβάρες, Αρίτ, Αλέξις Σαντσες

4ος Όμιλος

Αποτελέσματα

Τότεναμ - Σπόρτινγκ 1-1
Άιντραχτ - Μαρσέιγ 2-1

Βαθμολογία

Τότεναμ 8 (6-5)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας 7 (7-7)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης 7 (5-7)
Μαρσέιγ 6 (7-6)

Τελευταία αγωνιστική, 1/11

Σπόρτινγκ - Άιντραχτ
Μαρσέιγ - Τότεναμ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα