Μπριζ - Πόρτο: Το πιο ανόητο πέναλτι στο Champions League οι Δράκοι, «κέρβερος» ο Ντιόγο Κόστα (vid)

Newsroom
Μπριζ - Πόρτο: Το πιο ανόητο πέναλτι στο Champions League οι Δράκοι, «κέρβερος» ο Ντιόγο Κόστα (vid)

bet365

Ο Κάρμο έκανε το πιο ανόητο πέναλτι της φετινής σεζόν δίνοντας την ευκαιρία στη Μπριζ να ισοφαρίσει την Πόρτο, όμως ο «κέρβερος» Ντιόγκο Κόστα έπιασε πέναλτι σε τρίτο σερί ματς!

Πρόκειται αναμφίβολα για το πιο ανόητο πέναλτι που έχει γίνει στο Champions League της φετινής περιόδου. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ της Μπριζ που «καθάρισε» ο Ντιόγκο Κόστα, ο Κάρμο κλώτσησε επιτηδευμένα στον αστράγαλο τον Μέχελε εκτός φάσης και έδωσε την ευκαιρία στους Βέλγους να ισοφαρίσουν από το σημείο του πέναλτι.

Ο Ντιόγκο Κόστα ωστόσο κατάφερε να διορθώσει το λάθος του συμπαίκτη του, αφού απέκρουσε πέναλτι για τρίτο σερί ματς στο Champions League (πρώτη φορά που συμβαίνει στην ιστορία της διοργάνωσης) και κράτησε το σκορ στο 1-0 υπέρ της Πόρτο.

Συνολικά ο Πορτογάλος έχε βγει νικητής σε μονομαχία από την άσπρη βούλα στις επτά από τις δώδεκα συνολικά περιπτώσεις που έχει χρειαστεί σε αγώνες της Πόρτο και της εθνικής ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα