Βλαχοδήμος: Τα αποθεωτικά λόγια της «L’ Equipe» για την εμφάνιση κόντρα στην Παρί

Νίκος Κικίδης
Βλαχοδήμος: Τα αποθεωτικά λόγια της «L’ Equipe» για την εμφάνιση κόντρα στην Παρί

bet365

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε η γαλλική «L’ Equipe» στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο μετά και το προσωπικό show του Έλληνα γκολκίπερ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ήταν αυτός που έκανε την Παρί Σεν Ζερμέν να σκοντάψει» αναφέρει λιτά και περιεκτικά η γαλλική ««L’ Equipe» στην αποθεωτική της αφιέρωση για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο!

Ο Έλληνας γκολκίπερ άλλωστε ήταν πανταχού παρών στην αναμέτρηση απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν και χάρη σε μια σωρεία εντυπωσιακών αποκρούσεων κατάφερε να χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας στη Μπενφίκα.

Μια εμφάνιση που ανάγκασε μέχρι και τη γαλλική εφημερίδα να υποκλιθεί στις ικανότητές του, χαρίζοντας του ένα γεμάτο 8αρι μετά το τέλος του αγώνα, τη στιγμή που ο μέσος όρος βαθμολογίας της πορτογαλικής ομάδας κυμάνθηκε στο 5,4.

Από την πλευρά του ο Έλληνας γκολκίπερ στάθηκε στη συλλογική προσπάθεια της Μπενφίκα, τονίζοντας πως η ομάδα του παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο!

«Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό, είχα καλές στιγμές στο παρελθόν. Πάντα μαθαίνουμε, μπορούμε να βελτιωθούμε και προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα και θέλω να συνεχίσω.

Πιστεύω ότι παίζουμε φανταστικό ποδόσφαιρο, δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι ότι μπορούμε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις καλύτερες ομάδες και νομίζω ότι το δείξαμε. Ήταν μια υπέροχη ατμόσφαιρα με τους φιλάθλους, γεμάτο γήπεδο, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα» ήταν τα λόγια του.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα