Μπάγερν Μονάχου: Η «πρόκληση» του Νάγκελσμαν μετά την κλήρωση με την Μπαρτσελόνα

Newsroom
Μπάγερν Μονάχου: Η «πρόκληση» του Νάγκελσμαν μετά την κλήρωση με την Μπαρτσελόνα

bet365

Η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου θα συναντηθούν ξανά στη φάση των ομίλων του Champions League κι ο προπονητής των Γερμανών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μίλησε για την προσεχή αντίπαλό του ευχόμενος να παρόμοιες με των τελευταίων ετών επιτυχίες.

Η Μπάγερν Μονάχου κληρώθηκε με την Μπαρτσελόνα κι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο Μόναχο, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Champions League.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της κλήρωσης, ο προπονητής των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, σχολίασε πως: «Ελπίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε αποτελέσματα παρόμοια με αυτά που κάναμε εναντίον της Μπαρτσελονα τα τελευταία χρόνια».

Οι Βαυαροί στα τρία τελευταία παιχνίδια τους εναντίον της ομάδας που τώρα ηγείται ο Τσάβι, σημείωσαν 14 γκολ και δέχθηκαν μόνο δύο, στο περίφημο 2-8 που «στοιχειώνει» τους Καταλανούς.

  • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα 3-0
  • Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου 0-3
  • Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου 2-8

Ο Νάγκελσμαν αναφέρθηκε επίσης στην Ίντερ και την Βικτόρια Πλζεν, τις άλλες ομάδες του 3ου ομίλου. Για τους Ιταλούς σχολίασε ότι είναι μια ομάδα που «έχει ενισχυθεί σημαντικά τελευταία. Είναι ένας σύλλογος που έχει πολλές διεθνείς επιτυχίες και έχει ανακτήσει δυνάμεις τα τελευταία χρόνια», ενώ για τους Τσέχους τόνισε ότι κέρδισαν το πρωτάθλημα στη χώρα τους και «αυτό σημαίνει κάτι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα