Ρεάλ Μαδρίτης - Άιντραχτ: Εκτός αποστολής ο Κόστιτς λόγω... Γιουβέντους

Βασίλης Μπαλατσός
Ρεάλ Μαδρίτης - Άιντραχτ: Εκτός αποστολής ο Κόστιτς λόγω... Γιουβέντους

bet365

O Φίλιπ Κόστιτς δεν βρίσκεται στην αποστολή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Super Cup με τη Ρεάλ Μαδρίτης (10/8, 22:00), καθώς βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στη Γιουβέντους.

Χωρίς τον επί μια τριετία αγωνιστικό της ηγέτη θα ταξιδέψει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Ελσίνσκι για το Super Cup με τη Ρεάλ Μαδρίτης (10/8, 22:00). Ο λόγος για τον Φίλιπ Κόστις. Ο διεθνής Σέρβος ακραίος χαφ δεν βρίσκεται στους 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε o Όλιβερ Γκλάσνερ λόγω... Γιουβέντους.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται κοντά στην μετακόμιση του στο Τορίνο για λογαραριασμό των «Μπιανκονέρι» και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα. Η Άιντραχτ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως ο Κόστιτς έμεινε εκτός λόγω διαπραγματεύσεων με άλλο κλαμπ, χωρίς να επιβεβαιώνεται πως πρόκειται για τη «Γιούβε».

«Ο Φίλιπ συμπεριφέρθηκε με υποδειγματικό τρόπο την περασμένη σεζόν και έπαιξε μεγάλο ρόλο στην κατάκτηση του Europa League. Πάντα λέγαμε ότι δεν θα βάζαμε κανένα εμπόδιο σε μια προσφορά που είναι καλή για όλες τις πλευρές και ότι είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε. Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε σε πολύ προχωρημένες επαφές με άλλο σύλλογο και η συμφωνία είναι κοντά. Έχουμε ένα ισχυρό σύνολο και πολλή εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, που έχουν κερδίσει όλες τις ευκαιρίες τους και είναι έτοιμοι για τις προκλήσεις που έρχονται. Υπό το πρίσμα αυτού – και επίσης κατόπιν αιτήματος του υποψήφιου νέου συλλόγου – αποφασίσαμε να παίξουμε τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τον Φίλιπ», ανέφερε σε τοποθέτηση του το μέλος της διοίκησης των «Αετών», Μάρκους Κρόσχε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα