Ρεάλ Μαδρίτης - Άιντραχτ: Πάνοπλοι οι Μερένγκες, έτοιμοι για ντεμπούτο Ρούντιγκερ - Τσουαμενί

Βασίλης Μπαλατσός
Ρεάλ Μαδρίτης - Άιντραχτ: Πάνοπλοι οι Μερένγκες, έτοιμοι για ντεμπούτο Ρούντιγκερ - Τσουαμενί

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι «πάνοπλη» για τον τελικό του Super Cup κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (10/8, 22:00) με τον Κάρλο Αντσελότι να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Μέσα και οι «νέοι», Ορελιέν Τσουαμενί - Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Έτοιμη να διεκδικήσει το πέμπτο της ευρωπαϊκό Super Cup είναι η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό με την κάτοχο του Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στο Ελσίνκι (10/8, 22:00). Ο Κάρλο Αντσελότι ανακοίνωσε την πρώτη επίσημη αποστολή για τη νέα σεζόν, έχονας μαζί όλους τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας.

Ανάμεσα στους 25 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός συγκαταλέγονται και οι νεοαποκτηθέντες, Ορελιέν Τσουαμενί - Αντόνιο Ρούντιγκερ, οι οποίοι είναι έτοιμοι να πάρουν τα πρώτα τους επίσημα αγωνιστικά λεπτά με τους πρωταθλητές Ευρώπης. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος πλέον είναι υγιής και καλείται να δικαιώσει τις... υποσχέσεις του για τη νέα σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα