Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Το γκολ του Μαχρέζ που «πάγωσε» το «Μπερναμπέου» και το... calma calma (vid)

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Το γκολ του Μαχρέζ που «πάγωσε» το «Μπερναμπέου» και το... calma calma (vid)

bet365

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ βρήκε το πολυπόθητο γκολ για τη Μάντσεστερ Σίτι στο 73' και φώναξε «calma calma» στον πανηγυρισμό του, «παγώνοντας» έτσι το κοινό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το έκανε και στο Παρίσι την περασμένη σεζόν. Με το σκορ στο 1-1 στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ριγιάντ Μαχρέζ σκόραρε το γκολ νίκης και σφράγισε την παρθενική πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League. Έναν χρόνο αργότερα, ο Αλγερινός έγινε ξανά ο άνθρωπος της κρίσιμης περίστασης για τους Πολίτες, «παγώνοντας» το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» με το γκολ του στο 73' για το 1-0 της Σίτι.

Οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στην αντεπίθεση που ξεδίπλωσε ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος ενώ απέφυγε να μοιράσει την κάθετη πάσα στον Φόντεν και προσποιήθηκε για να σουτάρει, «έσπασε» τελευταία στιγμή τη μπάλα στα δεξιά του για τον Μαχρέζ, ο οποίος με άμεση εκτέλεση στην κλειστή γωνία του Κουρτουά άνοιξε το σκορ και έδωσε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Μάλιστα, ο Μαχρέζ το πανηγύρισε φωνάζοντας «calma calma», θέλοντας να... ησυχάσει είτε το κοινό των Μερένγκες, είτε τους συμπαίκτες του που έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα