Λίβερπουλ: Δίχως ματς τη Δευτέρα σε όλη τη σεζόν, είχε πάρει ευρωπαϊκό στο Παρίσι κόντρα στη Ρεάλ! (vid)

Λίβερπουλ: Δίχως ματς τη Δευτέρα σε όλη τη σεζόν, είχε πάρει ευρωπαϊκό στο Παρίσι κόντρα στη Ρεάλ! (vid)

bet365

Η Λίβερπουλ φέτος θα ολοκληρώσει τη σεζόν δίχως να έχει παίξει ούτε ένα ματς βράδυ Δευτέρας για οποιαδήποτε διοργάνωση και ο οιωνός αυτός δείχνει... τελικό με Ρεάλ και θρίαμβο στο Champions League!

Έχοντας προετοιμαστεί για να οριστικοποιήσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Παρισιού για φέτος, με το προβάδισμα των δύο τερμάτων από τον πρώτο ημιτελικό με την Βιγιαρεάλ, προκύπτει ένας εντυπωσιακός οιωνός για τους «κόκκινους» ενόψει της 28ης του Μάη.

Άσχετα από την εκπλήρωση του ιστορικού quadruple με το κυνήγι της κορυφής της Premier και τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ την τελευταία φορά που σε ολόκληρη σεζόν δεν είχε προγραμματισμένο ματς οποιαδήποτε Δευτέρα, πανηγύρισε το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Κι όχι μονάχα αυτό, αλλά συνέβη σε τελικό στο Παρίσι, κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης! Αυτό κατεγράφη την αγωνιστική περίοδο 1980-1981, όταν τότε οι «κόκκινοι» στο «Parc des Princes» επικράτησαν 1-0 των «μερένγκες» για το Κύπελλο Πρωταθλητριών με γκολ του Κένεντι.

Φυσικά, αν επιβεβαιωθεί ο οιωνός, η Ρεάλ θ' αποκλείσει την Σίτι το βράδυ της Τετάρτης και η Λίβερπουλ θα πάρει εκδίκηση από την «βασίλισσα» για τον χαμένο τελικό του Κιέβου από το 2018...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα