Λυών - Παρί Σεν Ζερμέν 3-2: Σούπερ ανατροπή και προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό

Newsroom
Λυών - Παρί Σεν Ζερμέν 3-2: Σούπερ ανατροπή και προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό

bet365

Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League για τη Λυών, η οποία επικράτησε 3-2 με ανατροπή της Παρί και στέφθηκε νικήτρια στο πρώτο σκέλος του γαλλικού εμφυλίου.

Το πρώτο βήμα για την παρουσία της στον τελικό του Champions League έκανε η Λυών. Με μεγάλες πρωταγωνίστριες την Μακάριο (δυο γκολ) και την ρέκορντμαν Ρενάρ, οι Λιονε επικράτησαν με 3-2 της Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης και απέκτησαν ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης.

Παρά το γρήγορο γκολ των Παριζιάνων με σκόρερ την Κατόκο στο 6΄, η Λυών δεν έχασε την ψυχραιμία της και απάντησε με εύστοχο χτύπημα της Ρενάρ στο 23΄, η οποία παράλληλα έγινε η πρώτη με 100 συμμετοχές στη διοργάνωση. Στο 34΄η Μακάριο ολοκλήρωσε την ανατροπή για τις Γαλλίδες, με την ίδια να πετυχαίνει το 3-1 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Παρόλα αυτά, η Παρί μείωσε στο τελικό 3-2 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Ντούντεκ στο 58΄, αφήνοντας τα πάντα ανοικτά για το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Εκεί όπου η νικήτρια του γαλλικού εμφυλίου θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα τη Μπαρτσελόνα, η οποία έκανε πάρτι στο πρώτο σκέλος των ημιτελικών κόντρα στη Βόλφσμπουργκ και σφράγισε ουσιαστικά την πρόκριση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα