Κολωνία: Μεθυσμένος οπαδός εισέβαλε στην «Allianz Arena» και πανηγύριζε τον αποκλεισμό της Μπάγερν (vid)

Κώστας Τόπας
Κολωνία: Μεθυσμένος οπαδός εισέβαλε στην «Allianz Arena» και πανηγύριζε τον αποκλεισμό της Μπάγερν (vid)

bet365

Ενας «μεθυσμένος» οπαδός της Κολωνίας κατάφερε με κάποιο τρόπο να μπει στην «Allianz Arena», όταν όλοι οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου είχαν αποχωρήσει και να πανηγυρίσει τον αποκλεισμό των Βαυαρών.

Η Βιγιαρεάλ του Ουνάι Έμερι έγραψε ακόμα μια χρυσή ευρωπαϊκή σελίδα στην ιστορία της, καθώς μετά τη Γιουβέντους απέκλεισε και τη Μπάγερν Μονάχου, μέσα στην «Allianz Arena» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη δράμα και μάλιστα μετά τη λήξη της αναμέτρησης η δράση συνεχίστηκε, καθώς ένας μεθυσμένος οπαδός της Κολωνίας εισέβαλε με κάποιο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να τραγουδάει για την ομάδα του.

Βέβαια, στην προσπάθειά του να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μπάγερν από την εξέδρα, τραυματίστηκε στο πόδι του. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει τους πανηγυρισμούς.

Σύμφωνα μάλιστα με το ESPN, ο οποίος δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο από το ξεκαρδιστικό περιστατικό στο Twitter, ο χαρούμενος οπαδός της Κολωνίας εντοπίστηκε να βγαίνει κουτσαίνοντας από το στάδιο αργότερα, ενώ τραγουδούσε το όνομα του Αντονί Μοντέστ, του επιθετικού της ομάδας του.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η Κολωνία δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τον πανηγυρισμό του μεθυσμένου οπαδού συγκρίνοντας τον με αυτόν του του Μοντέστ, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter:

«Νομίζουμε ότι έχουμε ξαναδεί αυτό τον πανηγυρισμό. Για χάρη του κεφαλιού και του αστράγαλου του, ελπίζουμε να μην έχει δουλειά σήμερα το πρωί. Παρακαλώ μην εισβάλλετε στα γήπεδα...».

@Photo credits: Video Screen
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα