Ρούντιγκερ: Ούρλιαζε στον Καντέ για ένα λάθος του που παραλίγο να κοστίσει στην Τσέλσι (vid)

Κώστας Τόπας
Ρούντιγκερ: Ούρλιαζε στον Καντέ για ένα λάθος του που παραλίγο να κοστίσει στην Τσέλσι (vid)

bet365

O Αντόνιο Ρoύντιγκερ έβαλε τις φωνές στον Ν'Κολό Καντέ για ένα λάθος του στη μεσαία γραμμή, το οποίο λίγο έλειψε να στοιχίσει στην Τσέλσι.

Η Τσέλσι έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει αυτή το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League κι να αφήσει εκτός θεσμού την Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, η παρέα του Καρίμ Μπενζεμά κατάφερε στην παράταση με τον Γάλλο επιθετικό να σκοράρει ακόμη ένα γκολ με κεφαλιά, να «κλειδώσει» το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

O Αντόνιο Ρoύντιγκερ ήταν αυτός που έκανε το 2-0 για την Τσέλσι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αλλά το γκολ του δεν αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα του να πάρει την πρόκριση. Ο Γερμανός αμυντικός ζούσε έντονα το παιχνίδι και λίγα λεπτά αφότου σκόραρε, τα έβαλε με τον συμπαίκτη του Ν'Κολό Καντέ για ένα λάθος το οποίο λίγο έλειψε να στοιχίσει στους Λονδρέζους.

Ο Γάλλος μέσος έχασε την κατοχή της μπάλας στη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα οι Μαδριλένοι να βγουν στην αντεπίθεση. Ο Ρούντιγκερ κατάφερε όμως με σωτήριο τάκλιν να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του. Οταν σηκώθηκε από το χορτάρι, κοίταξε αγριεμένος τον Καντέ και του έβαλε τις φωνές για το λάθος το οποίο κόντεψε να στοιχίσει στους «μπλε».

@Photo credits: Video Screen
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα