Ο Κόκε απάντησε στον Γκουαρδιόλα: «Περήφανος που είμαι από την Ατλέτικο»

Newsroom
Ο Κόκε απάντησε στον Γκουαρδιόλα: «Περήφανος που είμαι από την Ατλέτικο»

bet365

Ο τεχνικός της Σίτι είπε: «Από την προϊστορία, η επίθεση εναντίον πέντε και πέντε είναι πολύ δύσκολη». Ο αρχηγός της Ατλέτικο: «Ερωτευμένος με την ιστορία σου από την προϊστορία. Περήφανος που είμαι από την Ατλέτι»

Από τη στιγμή που η κλήρωση των προημιτελικών του Champions League, έδωσε το ζευγάρι Μάντσεστερ Σίτι-Ατλέτικο, η συζήτηση άνοιξε ξανά. Το στυλ παιχνιδιού του Πεπ Γκουαρδιόλα κόντρα σε αυτό του Ντιέγκο Σιμεόνε, στο αντίθετο άκρο του φάσματος στις προσεγγίσεις και τα ποδοσφαιρικά γούστα.

Οι «Ροχιμπλάνκος» έδειξαν την πιο ακραία εκδοχή τους στο Έτιχαντ το βράδυ της Τρίτης (05/04) παίζοντας με διπλή γραμμή άμυνας 5 και 5 και χωρίς ουσιαστικά επιτιθέμενο. Ο Γκουαρδιόλα μετά το τέλος του αγώνα έκανε μια δήλωση που δεν φαίνεται να έκατσε καλά στα αποδυτήρια της Ατλέτικο.

«Νομίζαμε ότι θα παίξουν 5-3-2. Στη συνέχεια προσαρμόστηκαν και έβαλαν τον Γκριεζμάν στα δεξιά και τον Ζοάο στα αριστερά και έπαιζαν με 5-5. Με δύο γραμμές των πέντε. Στην προϊστορία, σήμερα και σε 100.000 χρόνια, η επίθεση εναντίον αυτού του συστήματος είναι πολύ δύσκολη. Δεν υπάρχει χώρος.

Είναι πολύ ανταγωνιστικοί και αμύνονται πολύ καλά. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι είμαστε καλά και να μην ανησυχούν. Το παιχνίδι χάλασε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και ήταν αυτό που μας ταίριαζε. Πετύχαμε το γκολ και πήραμε το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Movistar Plus+.

Ο Κόκε, αρχηγός της Ατλέτικο, απάντησε στον Καταλανό κόουτς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ερωτευμένος με την ιστορία σου από την προϊστορία. Περήφανος που είμαι από την Ατλέτι».

Ένας τρόπος για να ζεσταθεί το ενδιαφέρον των φιλάθλων για τη ρεβάνς στο Wanda Metropolitano την προσεχή Τετάρτη (13/04).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα