Κλήρωση Champions League: Τα ζευγάρια στους «8» και ο δρόμος προς τον τελικό

Κλήρωση Champions League: Τα ζευγάρια στους «8» και ο δρόμος προς τον τελικό

bet365

Η κλήρωση του Champions League δεν έβγαλε κάποιο ιστορικά μεγάλο ματς. Ξεχωρίζει το Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης και πάμε για μεγάλα ματς στα ημιτελικά!

Υπήρχαν τα 13 τρόπαια της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα 6 της Λίβερπουλ και τα 6 της Μπάγερν Μονάχου. Ομως ούτε εμφυλίους είχαμε (παρά το γεγονός ότι είχαμε τρεις αγγλικές και τρεις ισπανικές), ούτε ιστορικά μεγάλο ματς στην κλήρωση του Champions League. Μία κλήρωση που δεν έβγαλε μόνο τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών, αλλά όλο το μονοπάτι μέχρι τον τελικό στο Παρίσι στο Stade de France. Και μπορεί στα προημιτελικά το ζευγάρι που να ξεχωρίζει να είναι αυτό της Τσέλσι με την Ρεάλ Μαδρίτης (είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και πέρσι) αλλά στους ημιτελικούς αν δεν υπάρξουν τρομερές εκπλήξεις θα έχουμε τιτανομαχίες.

Η κλήρωση του Champions League για τους «8»

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι
  • Μάντσεστερ Σίτι-Ατλέτικο Μαδρίτης
  • Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου
  • Μπενφίκα-Λίβερπουλ

Η κλήρωση του Champions League για τους «4»

  • Σίτι-Ατλετίκο με Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης
  • Μπενφίκα-Λίβερπουλ με Βιγιαρεάλ-Μπάγερν

Ποτε θα γίνουν οι αγώνες

Σε ότι έχει να κάνει με τις ημερομηνίες των αγώνων τώρα. Οι προημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 5/6 Απριλίου (οι πρώτοι αγώνες) και τις 12/13 Απριλίου (οι ρεβάνς). Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 26/27 Απριλίου (πρώτοι αγώνες) και 3/4 Μαΐου (οι ρεβάνς). Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 28 Μαΐου στο Stade de France στο Παρίσι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα