Wyscout analysis: Ο Μόντριτς αποκλείεται να είναι 36,5 ετών (vid)

Wyscout analysis: Ο Μόντριτς αποκλείεται να είναι 36,5 ετών (vid)

Wyscout analysis: Ο Μόντριτς αποκλείεται να είναι 36,5 ετών (vid)

bet365

Ο Κροάτης χαφ της Ρεάλ έκανε χθες το «τέλειο» παιχνίδι, αφού μεταξύ άλλων ήταν «μέσα» στα 2 από τα 3 γκολ των «μερένγκες», στο δεύτερο μισό «πούλησε» μόνο μία μπάλα και είχε το απόλυτο σε ντρίμπλες και ανασταλτικές «μονομαχίες».

Το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Champions League πήρε χθες (9/3) η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το εντυπωσιακό 3-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν, αποτέλεσμα που ήρθε με ανατροπή και επειδή ο Καρίμ Μπενζεμά σημείωσε χατ-τρικ κέρδισε, αναμενόμενα, όλη τη δόξα.

Ωστόσο από τον συγκεκριμένο αγώνα προκύπτει μία μεγάλη απορία που αφορά τον Λούκα Μόντριτς. Με γνώμονα την παρουσία του ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι 36,5 ετών, όπως αναφέρεται στα χαρτιά. Απλά δεν γίνεται!

Γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1985 ο Κροάτης χαφ έκανε έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ παιχνίδι που αποτυπώνεται ανάγλυφα στο ότι έτρεξε μέσα στο γήπεδο περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη της ισπανικής ομάδας (10,54 χλμ), αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Σε ορισμένες στιγμές, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, έδειχνε να είναι… παντού μέσα στο γήπεδο, διάθετε πνευμόνια για 3 και μέσω του Wyscout αποτυπώνεται ανάγλυφα πως άγγιξε το τέλειο.

....
Που «πάτησε» στο χθεσινό ματς.

Στην μπάλα οι αριθμοί ποτέ δεν λένε την αλήθεια και δεν υπάρχει το «απόλυτο», όμως η παρουσία του κόντρα στους Γάλλους μπορεί να χαρακτηριστεί ως η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

*Πιστώνεται το 2ο γκολ της Ρεάλ, όπου και μπήκαν οι βάσεις για την πρόκρισή της. Εκείνος έκλεψε στον άξονα, κουβάλησε την μπάλα για αρκετά μέτρα και έβγαλε τους Μαδριλένους στο τρανζίσιον, ακολούθησε τη φάση μέχρι τα αντίπαλα καρέ και με μαγική κάθετη ασίστ έβγαλε τον Μπενζεμά σε θέση βολής.

*Η φάση του 3-1 ξεκινά από δικό του πρεσάρισμα στη σέντρα της Παρί, όπου πίεσε την πρώτη μπάλα, οδήγησε τους φιλοξενούμενους στο λάθος και αμέσως μετά έπαιξε γρήγορα την ανάπτυξη της ομάδας του. Κάθε το κίνηση ήταν σα να την είχε σχεδιάσει από πριν.

...

*Είχε 2 καλά σουτ στο φινάλε του κάθε ημιχρόνου. Το πρώτο μπλόκαρε ο Ντοναρούμα και το δεύτερο πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Ιταλού πορτιέρε, σε μία στιγμή που «φλέρταρε» με το γκολ.

*Πάσαρε με ποσοστό επιτυχίας 92% και πιο συγκεκριμένα «μέτρησε» 57 σωστές μεταβιβάσεις σε συνολικά 62 που έκανε. Μάλιστα μόνο 1 μία από τις 5 μπάλες που «πούλησε» ήταν στο αμυντικό μισό των «μερένγκες», στο 43’, ενώ σε όλο το δεύτερο μισό έκανε μόνο 1 λάθος πάσα σε 26 που επιχείρησε (25/26!).

*Μεταξύ των 57 πετυχημένων του μεταβιβάσεων παρατηρούμε 7/8 μακρινές, 2/3 κάθετες και 11/11 στο επιθετικό τρίτο των «μερένγκες». Τα πόδια του είχαν... διαβήτη.

*Πήγε 4 φορές με ντρίμπλα στο 1 vs 1 και σε όλες απέφυγε τον αντίπαλό του (4χ4).

*Παράλληλα ενεπλάκη και σε 5 αμυντικές προσωπικές «μονομαχίες» και σε όλες βγήκε κερδισμένος (5χ5, 100%). Εξ’ αυτών οι 4 ήταν με σώμα του όταν και ανέκοψε τον αντίπαλο και η άλλη όταν στο 74’ «έκοψε» με τάκλιν τον Μέσι που βγήκε στην αντεπίθεση και με το σκορ στα επίπεδα του «ρευστού» 1-1.


@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα