Μεντί: Ασταμάτητα clean sheets, δεν τον πλησιάζει κανείς! (vid)

Μεντί: Ασταμάτητα clean sheets, δεν τον πλησιάζει κανείς! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μεντί: Ασταμάτητα clean sheets, δεν τον πλησιάζει κανείς! (vid)

bet365

Κατάφερε για πρώτη φορά να κρατήσει και την Λιλ στο «μηδέν», με αποτέλεσμα ο Μεντί να έχει πλέον το κορυφαίο ποσοστό σε clean sheets ανάμεσα σε τερματοφύλακες στo Champions League με τουλάχιστον 5 συμμετοχές!

Ο Πετρ Τσεχ θα τον παρακολουθεί υπερήφανος και δικαιωμένος που τον επέλεξε για να τον προτείνει στην Τσέλσι. Και η ομάδα από την πλευρά της θα του δείξει ακόμα περισσότερο εμπιστοσύνη την κάθε επόμενη φορά, από τη στιγμή που ο Εντουάρντ Μεντί αποδείχθηκε... λίρα εκατό.

Ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας το βράδυ της Τρίτης κατάφερε για πρώτη φορά στην καριέρα του να κρατήσει την Λιλ στο «μηδέν», αφού, σε πέντε αναμετρήσεις στο παρελθόν πριν από αυτή των «16» του φετινού Champions League, δεχόταν συνεχώς τέρματα.

Με το νέο clean sheet που κατέγραψε στο Champions League μετράει πλέον 14 σε 18 αναμετρήσεις και έχει ποσοστό στο 78% στα παιχνίδια της διοργάνωσης που έχει πάρει την θέση του βασικού πορτιέρε.

Αυτή η επίδοση είναι η κορυφαία ανάμεσα σε όλους τους τερματοφύλακες στ' αστέρια με τουλάχιστον πέντε εμφανίσεις στον θεσμό και αν μη τι άλλο, ο Εντουάρντ Μεντί δείχνει ασταμάτητος και... απλησίαστος, προσφέροντας τρομερή σιγουριά στους «μπλε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα