Τσιμίκας: Επιστρέφει στην 11άδα κόντρα στη Μίλαν

Τσιμίκας: Επιστρέφει στην 11άδα κόντρα στη Μίλαν

Κώστας Ζάλιαρης
Τσιμίκας: Επιστρέφει στην 11άδα κόντρα στη Μίλαν

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ στο παιχνίδι με τη Μίλαν επί ιταλικού εδάφους για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Λίβερπουλ έχει κάνει το 5x5 στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, έχει εξασφαλίσει την πρωτιά, είναι άνετη και ταξιδεύει στο Μιλάνο για τα... διαδικαστικά, ώστε να κλείσει τις υποχρεώσεις της για το γκρουπ όπου συμμετέχουν οι Μίλαν, Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Liverpool Echo αναφέρει πως ο Κλοπ ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα της ομάδας για το ματς στο «Σαν Σίρο» δεδομένου και του φορτωμένου προγράμματος αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον Κώστα Τσιμίκα - που ήταν στον πάγκο απέναντι στην Γουλβς το Σάββατο - να επανέρχεται στο αρχικό σχήμα.

Μαζί του ενδέχεται να πάρουν φανέλα βασικού και οι Ιμπραΐμα Κονατέ, Νίκο Γουίλιαμς, αλλά και ο νεαρός χαφ, Τάιλερ Μόρτον...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα